Szőr nélkül

2008. 10. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A kezdőlökést a hónaljszőrzet kiirtása adta. Arra hivatkoztak, hogy a nagy hőségben, mennyivel kényelmesebb, ha a bunda hiányzik.

Az eszükbe sem jutott, hogy a hajuktól szabaduljanak meg, pedig egy-egy hajkorona alatt sokkal jobban bent reked a hőség. És mondtak mást is. Nem azt, hogy így esztétikusabb, hanem hogy egészségesebb. Ebbe ugyanis nem lehet belekötni, mert az esztétikával szemben ez egy objektív fogalom… 

A fanszőrzettől való totális megszabadulás a bikini megjelenésével indult. Ahogy a nadrágszerű fürdőrucik mérete csökkent, rövidült és keskenyedett, úgy érezték egyre kínosabban a nők az oldalt kikandikáló szőrszálakat.  

Feltalálták a bikini vonalat, és a kozmetikusok is speciálisan képzetté váltak erre a munkára.

A nők egymásnak mesélik, hogy kinél milyen kínokat álltak ki, vagy éppen milyen nagyszerű mozdulattal tépik le a megmerevedett gyantát, és egymásnak adják a zseniális kezű szakemberek elérhetőségét.  

Ma már egész kis iparág szakosodott a szőrnélküliségre. Külön, csak a nők részére gyártott intim borotvák sorakoznak az általam preferált üzlet pénztáránál. Ezek lilák, rózsaszínűek, mintha nem lenne mindegy annak a pengének, hogy milyen körítéssel írtja a gazt. Fanszőrzetet nyíró intim villanyborotvák készülnek, szőrtelenítő krémeket gyártanak. Néha az az érzésem, hogy ezt a kopaszság igényt direkt ezek a cégek generálták, és a nők bedőltek.  

A gyengébb nem el sem tudja képzelni, milyen jó érzés, benyúlni a bugyiba és megérinteni egy kis pamacsot. Az már majdnem a kapu, és ez az érzés igenis kell az előjátékhoz. A legtöbb férfi, talán a perverzeket leszámítva, nem egy kamasz nemi szervet szeretne látni, hanem egy érett nőét.

És azt sem ártana tudomásul vennie a gyengébb nemnek, hogy ugyanúgy, ahogy a férfiak éke sem egyformán esztétikus, a nőké sem. Van, akié olyan, mintha levasalták volna, van, akié befele fordul, olyan is, akinek az átlagosnál hosszabb vagy vastagabb szeméremajkai vannak. Ezekre a változatokra nem mindenki gerjed egyformán, és ezeket a dús szeméremszőrzet eddig takarta. Persze most azt mondják az okosok, hogy nem ez adja egy nő értékét. Ebben egyetértünk, de a szexuális gerjedelmet befolyásolja.   

Hogy tudnak panaszkodni a nők, ha egy férfi borostásan dugja oda a pofázmányát az imádott partneréhez, de élnék csak át azt a kínt, amit egy nem frissen borotvált vénuszdomb okoz a szerelmi játékokban. És látnák csak közelről azokat a vérpöttyöket, apró vágáshegeket, és begyulladt tüszőket, amik ott éktelenkednek az álmok kapuja körül.     

És sajnos ezt a női butaságot újabban rákényszerítik a férfiakra is. Szegény erősebbik nemmel „jól ki lett babrálva”. A nemrég még a férfiasság jellemzőjeként számon tartott szőrös mellkas is kiment a divatból. Nem is tudom, mikor láttam utoljára divatfotón ilyen pasast. A férfiakat is gyantázzák, krémezik, borotválják. És nemcsak fent, hanem az intim részeken is. Azt mondják a nők, az ő foguk közül se kelljen kipiszkálni szőrszálat összebújás közben.  

Ahogy egy barátom fakadt ki a múltkor két-három korsó sör után: Öregem! Itt már generációk nőttek fel úgy, hogy nem is láttak még szőrös p…nát.  Tehát Hölgyeim, Lányok, Asszonyok! Legyen egy icipici szőr. Engedjék meg a kedvesüknek, hogy valami megcsiklandozza az orruk hegyét, esetleg a nyelvük végét, ha az intim részükre borulnak. 

Kapcsolódó anyagok:

$$635$$

$$873$$

$$335$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top