Sztár párnacsata

2009. 03. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Big Brother óta nem dolgozott együtt a csatorna két sztárműsorvezetője, akiket a MrÉsMrs – ember legyen a talpán az az olvasni tanuló elsős, aki a címet kiolvassa, ha már a helyesírást ismerő szerkesztőknek nem sikerült a sarkára állni – plexi díszletei között most újra egymás mellé sodort a rendező. A nagyszájú Tilla eddigi műsorvezető társai közül a legjobbra esett a választás a túlfűtött dögös-vörös Kaludia személyében. (Akit esetleg zavar, hogy csapból is ő folyik, zárja el a csapot vagy a média csatornáit.)

A műsor egy valaha futott tévés produkció – talán házaspárbaj volt a címe – hagyományait eleveníti fel, természetesen mai stílusban. Ezalatt főleg az értendő, hogy sokkal több szexuális jellegű célzás, utalás és nyílt kérdés hangzik el, mint a „régi szép időkben”. Tíz-tizenöt évvel ezelőtt talán zavaró lett volna este hétkor, vacsoraidőben a gyerekkel együtt azon morfondírozni, hogy Bochkoréknál ki a virgoncabb az ágyban, ki akarja többször, vagy hogy Gangsta Zolee pornófilmszerű élményeket él át ex-bokszoló felesége mellett, de mára ez természetes. Vagy legalábbis annak kell lennie, ha ebben a műsorsávban sugározzák a showt.

 

Sok érdekeset megtudhattunk kedvenceinkről ezen a héten. Például hogy Balázs Klári gyermekeként szereti Korda Gyurit, és úgyis bánik vele, vagy hogy egyetlen nő sem plasztikáztatná át kedvese celebarcát Sebestyén Balázséra. (A csatorna másik sztárja úgy tűnik, nem jön be a felsőbb celebkörökbe.) A feladatok lényege, hogy a párok bizonyítsák, mennyire ismerik magukat és párjukat, illetve mennyire őszinték egymással és az ő közönségükkel. A kérdések a fürdőkádak, gardróbok és még inkább a hálószoba titkokat fürkészik, az ötödik napon pedig a fiúk bátorsága a tét. Az addig megszerzett pontokat megduplázhatják vagy elveszíthetik, attól függően, hogy mennyit kockáztatnak illetve, hogy kiállják-e a próbákat.

Nos, az első héten minden férfiú bizonyította bátorságát: Bochkor barnára festette ősz tincseit, az ötvenöltönyös Korda György utcaseprőnek öltözött, Nacsa Olivér önmaga undorát legyőzve magába kanalazta a paradicsomos káposztát, Gangsta pedig szisszenés nélkül tűrte a láb- és fazongyantázást.

Ezen az estén a Gangsta-család nyerte a sztárpárbajt, ők juthatnak tovább majd a bajnokok hetére, ahol elnyerhetik a díjak egyikét a briliáns nyakék, az old timer vagy a bőrönd pénz valamelyikét. Az igazi tét azonban az, hogy ki lesz 2009 álomsztárpárja.

Aki kíváncsi, vagy nincs jobb dolga hétköznap esténként hétkor, az nyomja meg a távkapcsoló gombját és fedje fel a sztárok titkait. Ha egyáltalán még van nekik olyan.

Kapcsolódó anyagok:

$$2890$$

$$2802$$

$$2948$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top