Szűz lányok

2009. 09. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Pedáns, jó üzletember, takarékos, beosztó, szorgalmas és megbízható. Jogaihoz való ragaszkodása, érdekei védelme néha elfeledtetik vele az egyébként hirdetett absztrakt igazságosságot, és méltányosságot is.

Nem igazán kedveli a laza kapcsolatokat, a férfiaktól elsősorban házassági esélyt vár, ahol erre nincs kilátása, nem érdekli tovább.

A kétértelmű dolgokat, vicceket, pletykákat nem nagyon szereti. A zajos társaságnál jobban kedveli az otthoni nyugalmat. Időnként meghallgatja ugyan a társaságban a híreket, de nem meséli tovább, tud hallgatni, ha kell.

Ha a születési horoszkópban a Napnak, vagy a Merkúrnak kellemetlen fényszögei vannak, akkor sajnos fenti jó tulajdonságai könnyedén átcsaphatnak a túlzott, vagy ellenkező végletbe, sajnos ilyenkor az igazságszeretete átváltozhat rágalmazási hajlammá, a méltányosság és mindenki érdekei iránti tisztelet helyett saját céljait tekinti, és ezek érdekében akár hazugságra is képes.

A Szűz jegyében született hölgyek általában zárkózottak. Titokzatosak, az erotikai érzelmei mélyen szunnyadnak benne, sokszor csak hosszú házasság után kerülnek felszínre. Csak türelemmel és tapintattal lehet felébreszteni ez irányú érzelmeit, brutalitással, agresszióval nem lehet náluk célt elérni, ilyen fellépéssel örökre el lehet vadítani.

A tisztaság iránti szeretet átváltozhat rendmániává, mellyel akár pokollá teheti mások életét is. A Szűz jegyében született hölgyek a háztartásban önállóak, nem szeretik, ha a munkájukba bele beszélnek, de végső soron mégis szereti, ha egy erős férfi segítségére támaszkodhat, és ezzel is hat a férfiakra.

Fejlődését a tapasztalatai határozzák meg. Vigyázni kell, hogy a megfelelő férfit válassza. Sajnos éppen a tartózkodása, gátlása miatt nem könnyen találja meg az igazit, mivel a férfiak könnyebben kapcsolódnak a csillogóbb hölgyekhez.

A házasságban vigyázni kell, hogy a mindennapi élet kis problémáiban a férj hallgassa meg a felesége tanácsát. Így lelkileg és testileg is sokkal közelebb kerülhet hozzá.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top