Te mit vonzol magadnak?

2008. 03. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ki ne ismerné a mondást: „madarat tolláról, embert barátjáról”, vagy „zsák a foltját megtalálja”? Kivel nem esett még meg, hogy reggel bal lábbal kelt, aztán odaégett a pirítós, kiborult a kávé, orra előtt ment el a busz…, a dolgok egyre rosszabbra fordultak? Biztosan hallottunk már olyan ismerősről is, aki folyton a betegségekről beszélt, rettegett nehogy elkapjon valamit, előbb-utóbb mégis megbetegedett. Ezekben az esetekben – mint egyébként mindig, akár tudatában vagyunk, akár nem –, a Vonzás Törvénye működött. Ez a törvény pedig nem más, minthogy a hasonló a hasonlót vonzza.

Itt valami turpisság van! – kaphatjuk fel a fejünket, hiszen jól tudjuk, hogy nem az egyformák, hanem az ellentétek vonzzák egymást. Az erős a gyengét, az öreg a fiatalt… Hogyan is lehetne másképp, hogy egy félénk fiú bulizós, nagyszájú lányt vesz feleségül? A magyarázat egyszerű, csak néhány fogalmat kell tisztáznunk. A világegyetemben minden rezgéseket bocsát ki, éppúgy, mint a rádió, az ultrahang vagy a mikrohullámú sütő. A gondolataink is rezgések, amelyre az Univerzum válaszol. Vonzás akkor jön létre két dolog, gondolat vagy ember között, ha a különböző rezgések harmóniában vannak, vagyis ugyanolyan rezgésszámon működnek, függetlenül attól, hogy látszatra ellentétesek.

A félénk férfi azért vonzódik a nőhöz, mert az a szándéka, hogy nyitottabbá váljék az emberek felé, valójában tehát a szándéka tárgyát vonzza be, nem az ellentétét. És bármilyen meglepő, így működik a mágnes is. A mágnesrúd, ami lényegét tekintve vas, olyan tárgyakat vonz magához, amelyek szintén vasból vannak. Nem vonz olyat, ami rézből, műanyagból, üvegből, fából készült. Az ellentétek vonzását tehát semmi sem igazolja. A hasonlót hasonlóval elvre viszont ezer példát tudunk. Ezen alapul a középkor óta sikeresen alkalmazott homeopátia éppúgy, mint a modern orvostudomány vívmánya a védőoltás is. Nem kell bizonygatni azt sem, hogy az erőszak erőszakot szül, a pénz pénzt fial… és még sorolhatnánk.

Jó hír, hogy a gondolataink mágneses erővel bírnak, képesek vagyunk magunknak bevonzani mindent, amit akarunk. De vajon akar-e bárki is rosszat magának? Akar-e mondjuk, rablótámadás áldozata lenni? Aligha, és mégis azzá válik. Hogy lehet ez?

A Vonzás Törvénye minden gondolati rezgésre válaszol, képesek vagyunk bevonzani mindazt, aminek figyelmet szentelünk, akár akarjuk, akár nem. A gondolatnak teremtőereje van, mi magunk teremtjük meg saját valóságunkat. Rajtunk múlik, mit vonzunk be. Gazdagságot, egészséget, boldogságot vagy akár egy pár csizmát.

Hogyan csináljuk? Milyen módszerek, trükkök, fogások vannak? – Utánajárunk!

Kapcsolódó anyagok:

$$304$$

$$326$$ 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top