Hozzávalók: 2 db tojássárgája, 4 evőkanál cukor, 2 csapott evőkanál liszt, fél kg ananászkonzerv, 3 dl tejszín, 1/2 csomag babapiskóta, 2 teáskanál zselatin.
A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral és a liszttel, felengedjük az ananászkonzerv levével, és gőz fölött sűrűre főzzük. Közben beáztatjuk a zselatint 1 dl vízbe, felverjük a tejszínt, majd a zselatinnal fixáljuk. Feldaraboljuk az ananászokat kis kockára, beletesszük a már főtt krémbe és ha kihűlt, a tejszínnel lazán összekeverjük. Egy kis vaníliás tejben megáztatjuk a babapiskótát és egy üvegtálat kibélelünk vele. Bele öntjük a krémet. Lehűtjük és már tálalható is.
Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Csizolszki Zoltánnénak, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!