Hozzávalók: 6 tojásos piskótát sütünk majd kihűlés után három részre vágjuk.
Krémhez: 1/2 kg túró, 1/2 l habtejszín, 2 csomag hab fixáló, 1 csomag vaníliás cukor, 4 evőkanál cukor.
A túrót simára keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Második lépésben a habtejszínt a habfixálóval összekeverjük és kanalanként hozzá adjuk a túrót majd ismét simára keverjük. Ha kész a krém akkor megtöltjük a torta lapokat.
Jó étvágyat hozzá!
Köszönjük szépen Simonné Gáll Erikának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.