Tejszínes túrótorta

2009. 06. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 6 tojásos piskótát sütünk majd kihűlés után három részre vágjuk.

Krémhez: 1/2 kg túró, 1/2 l habtejszín, 2 csomag hab fixáló, 1 csomag vaníliás cukor, 4 evőkanál cukor.

A túrót simára keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Második lépésben a habtejszínt a habfixálóval összekeverjük és kanalanként hozzá adjuk a túrót majd ismét simára keverjük. Ha kész a krém akkor megtöltjük a torta lapokat.

Jó étvágyat hozzá!

Köszönjük szépen Simonné Gáll Erikának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top