Hozzávalók: 1 kg csirkemell, trappista sajt, de lehet füstölt sajt is (úgy pikánsabb), bacon szalonna, csirke fűszersó, só, 5 tojás, liszt a panírozáshoz, olaj, tejszín.
A csirkemelleket félbevágjuk, megsózzuk és fűszerezzük. Megforgatjuk a lisztben majd a tojásban, végül a sajtban. Kiolajozott tepsibe rakjuk egymás mellé őket. Ha megvan, akkor rátesszük a szalonnát, hogy minden husira jusson, teszünk a tetejére sajtot majd befedjük a többi sajtos hússzelettel!
A végén meglocsoljuk a tejszínnel, lefóliázzuk és betesszük sülni. Közepes hőmérsékleten szoktam sütni! Mikor már majdnem kész kb. 20-30 perc, leveszem róla a fóliát és pirosra sütöm. (Aki megteheti még a szalonna tetejére tehet gombát is) Jó étvágyat hozzá mindenkinek!
Köszönjük szépen Anitának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.