Top 10 trendi sztárpár 2. rész

2010. 07. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Cikkünk első részében kaphattatok egy kis ízelítőt, hogyan is kell stílusosan egymáshoz öltözni a párotokkal sztár-módra. Eljött hát az eredményhirdetés ideje, és meg kell valljam, a mezőny annyira szoros volt, hogy részemről az első 5 helyezett közé akár egy nagy egyenlőségjelet is kitehetnénk, hiszen megérdemlik.

A Top 5-ben egyértelműen a hölgyek domináltak, igazi girl-power: modell, divatikon, stylist, színésznő. A férfiaknak itt nem volt esélyük, csak sodródtak párjuk stílusérzékével és milyen jól is tették , elég csak rájuk nézni, szinte már giccsesen tökéletesek együtt. De ne szaporítsuk tovább a szót, lássuk, kik nyerték meg háziversenyünket és vihetik haza a 2010 legtrendibb sztárpárjának járó rangos kitüntetést!

5.: Alexa Chung & Alex Turner

A britek üdvöskéje, a stílusikonnak kikiáltott ex-modell, egykori MTV műsorvezető újabban a Pepe Jeans márka arca. Párjául a szigetország kedvelt indie-rock zenekarának, az Arctic Monkeys énekesét, Alex Turnert választotta. Imádják a sztárpárt Angliában, amit nem is csodálunk, hiszen tényleg mintha egymásnak teremtették volna őket. Öltözködésükben jól ötvözik Alex indie-rocksztár stílusát és Alexa trendkövető egyéniségét. Fesztiválozó szettjüket ti is könnyen elsajátíthatjátok, bár nem biztos, hogy Alex fekete bőrdzsekije lesz a legnyerőbb választás ebben a hőségben.

4.: Miranda Kerr & Orlando Bloom

Hittük mi valaha is, hogy a szexis tündefiú, Orlando, lejjebb fogja adni egy modellnél? Dehogyis! A Karib-tenger kalózai sztárja a legújabb hírek szerint már le is stoppolta magának a szépséges ausztrál szupermodellt egy jegygyűrűvel. Miranda stílusérzékét nem is kell taglalnunk, hiszen egyike a legjobban fizetett modelleknek, na de Orlandóval együtt még jobban ragyog, ha lehetséges ez egyáltalán. A fekete alkalmi összeállításuk Miranda virágos kalapcsodájával és Orlando klasszikus Wayfarerével a kedvencem.

3.: Rachel Bilson & Hayden Christensen

Rachel Bilson: Darth Vader stylistja. A Narancsvidék sztárja és az ifjú Anakin Skywalker a Hipervándor forgatásán gabalyodott egymásba és nagyon úgy néz ki, hogy ennek esküvő lesz a vége. Rachel a színészkedés mellett a stylistkodásba is belekóstolt, és bizony van hozzá tehetsége. Haydennél jobb próbababára nem is találhatott volna. Az első képen látható koktélozásnál nagy műgonddal ügyeltek a harmóniára: mindketten sötétkék zakóban és szintén sötétkék alsóban érkeztek. A vörös szőnyegen pedig mintha a hajuk is egyforma árnyalatú lenne. Na, ennyire azért nem kell idomulni egymáshoz, de fiatalos eleganciájukat ti is követhetitek egy színben egymáshoz passzoló, könnyű zakóval.

2.: Vanessa Hudgens & Zac Efron

Mielőtt nekiláttam a cikknek, egy valamiben biztos voltam, hogy Zac és Vanessa ha törik, ha szakad, benne lesz az első 5-ben. Habár a High School Musical gimnáziumi műdrámájától kirázott a hideg, ezen a két fiatalon megakadt a szemem.  Nemcsak hogy tehetséges színészek – és itt most nem feltétlen a HSM-beli alakításukra gondolok -, jó énekesek és táncosok, hanem olyan érzékkel nyúlnak a legdivatosabb darabokhoz, amitől leesik az állam. Amellett, hogy Vanessa önmagában is nagyon trendin hozza a maga bohém hippi stílusát, Zac is nagyon jól boldogul a „csajok kedvence”, őrülten laza stílus megteremtésével. Bárhol jelennek meg együtt, öröm rájuk nézni!

1.: Diane Kruger & Joshua Jackson

Most meglepődtetek, mi? Bizony, a top 10 közös fotóit elnézegetve nem is volt kérdéses, ki ülhet idén a trónra. Karl Lagerfeld és újabban Quentin Tarantino múzsája, Diane Kruger és a Rejtély sztárja, mindannyiunk örök Paceyje egymásra talált, mind szerelemben, mind stílusban. Mondhatnánk, hogy nem nehéz ezt egy egykori modellnek, de ilyen divatosan összeöltözni már szinte művészet. Annyi trendi összeállítást láttam már tőlük, hogy ezt a két képet is igen nagy dilemma árán sikerült kiválasztanom. Estélyi szettjük egyszerűen mesés, de az abszolút kedvenc a Tommy Hilfiger bemutatón viselt laza viseletük: közös Ray Ban, közös sál, kék és fekete harmóniája. Szinte már émelyítően aranyosak.

Itt véget is ért körutazásunk a trendi sztárpárok csillogó és cukormázas világában. A fiatal generáció jött és tarolt mindent. Kíváncsian várjuk, mit mutatnak nekünk jövőre, és lesznek-e új szereplők a top 10-ben!

Forrás: fashion.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top