Tüdőembóliát kapott a világhírű sportolónő

2011. 03. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

"Szóvivőjének tájékoztatása szerint a 13 Grand Slam-tornát nyert Serena Williams tüdejének egyik érszakaszán a múlt héten észleltek véralvadékot, majd a kezelés során vérömleny alakult ki, amely hétfőn sürgősségi beavatkozást igényelt. " – adta hírül a Telesport.hu.

A világhíres teniszezőnő állítólag az Oscar-díjátadó utáni Vanity Fair-partyn lett rosszul, ahonnan rögtön el is szállították. Serenánál tüdőembóliát diagnosztizáltak, ami annyit jelent, hogy az egyik vénából leszakad egy vérrög, ami aztán a tüdőbe jut – mondta el az orvosa. Azonnali műtétre volt szüksége a túléléshez. Később Serena közleményt adott ki, melyben mindenkit megnyugtat: nagyon megijedt, az egész borzasztó volt, de már otthon van, minden rendben, csak pihennie kell egy keveset.

Sajnos mindez a 29 éves profi sportolónő karrierje végét is jelentheti, mivel már így is rengeteg edzést kellett kihagynia. Tavaly ugyanis egy étteremben rosszul lépett és egy üveg felsértette a lábát. Többször is műteni kellett, nemrégen tért vissza a normális kerékvágásba, de már ezalatt az idő alatt is a világranglista első helyéről a 13. helyre esett vissza.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top