Túl olcsó a First Lady

2011. 06. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha az ember a világ egyik nagy hatalmú országának First Lady-je, illik odafigyelni az öltözetére. De vajon elég a jó ízlés vagy kötelezőek a drága darabok? Ezen megy a vita a külföldi divatlapokon már napok óta.

Michelle Obama stílusa és kifinomult ízlése ellen senkinek sem lehet panasza, hiszen a First Lady már első hivatalos megjelenései alkalmával bizonyította, hogy mint annyi minden másban, ebben is helyt áll férje mellett. Ezt a későbbiekben sem cáfolta meg, hiszen mindig kifogástalanul jelenik meg a nyilvánosság előtt, ám már többször is „lebukott”, hogy a nagy divatkreátorok mellett nem veti meg az egyszerű nép által kedvelt márkákat sem. A kérdés, ami foglalkoztatja a divatszakértőket: vajon szabad-e a First Lady-nek 30 dolláros GAP ruhában az utcára mennie?

 
A képen Mrs. O párdolláros H&M rucija

Mondják, hogy a népnek semmi sem elég jó, és valljuk be, gyakran igazolást nyer az állítás. Így van ez most is, ugyanis újra téma Mrs. O öltözködése. Ha drága ruhában jelenik meg valahol, akkor az kelt felháborodást, hiszen válságos időket élünk, nem toleráljuk a rongyrázást. Ami azonban még ennél is érdekesebb, hogy az sem tetszik a jó népnek, ha Amerika első asszonya olcsó tömegmárkát választ.

Legutóbb néhány hónappal ezelőtt pattant ki kisebb botrány, amikor egy műsorban megdicsérték Michelle Obama ruháját, aki közölte, a H&M-ben vette pár dollárért. Amerikai háziasszonyok ezrei rohanták meg az üzletet a pöttyös fölsőt keresve az eladókon, ám az orosz lapok nem voltak ilyen lelkesek, ízekre szedték a First Lady-t olcsó ruhája miatt. (Ott nem szokás ezer dolláron aluli ruhákban járni.) Ennek ellenére úgy tűnik, Mrs. O nem tágít, a napokban újra egy alig pár dolláros szettben kapták lencsevégre.

 A 30 dolláros GAP fölső sem úszta meg a kritikát

A kérdés adott számotokra is: szabad Amerika első asszonyának ilyen olcsóságokban megjelennie?

fotó:http://mrs-o.org



Szerző

donna.hu



Scroll to Top