Túrós fasírt

2008. 11. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: fél kiló gyönge túró, kb 30 dkg finomra reszelt sütni való tök, 1 egész tojás, egy csokor zöldség zöldje, egy kis fej vöröshagyma, egy gerezd fokhagyma, liszt, só, bors, vegeta, és a panírozáshoz liszt, tojás és prézli.

A túrót szét nyomkodom, a zöldség zöldjét apróra vágom, a hagymát, a fokhagymát  és a tököt lereszelem, a többi hozzávalóval összedolgozom. Annyi lisztet adok hozzá, hogy vékony kis fasírtokat tudjak formálni, majd panírozom és megsütöm. Céklasalátával különösen finom!

Jó étvágyat mindenkinek!

Köszönjük szépen Bakos Elvirának, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top