Hozzávalók: 8 tojásból kakaós piskóta (ha kihűlt kettévágjuk) Krém: 1 csomag vaníliás cukor, 1/2 reszelt citrom héja, 1/4 l tej, 1/2 csomag van. Pudingpor, 2 ek. cukor, 12 dkg tehéntúró, 4 dl Hulala tejszín.
A pudingot összekeverjük a zselatinnal, cukorral, hozzáadjuk a tejet, kis lángon összeforraljuk, és kihűtjük. A túrót villával jól összetörjük, lehet passzírozni is, hozzáadjuk a citromhéjat, a vaníliás cukrot, és a kihűlt pudinggal összekeverjük.
A tejszínből kemény habot verünk, felét belekeverjük óvatosan a túrós krémbe. Az egyik piskótalapra rákenjük a krémet, arra jön a megmaradt tejszínhab. A másik piskótalapot megkenjük olvasztott csokoládéval, majd kockára vágjuk, és ezeket a kockákat tesszük a tejszínhabos krém tetejére. (Azért kell előtte felkockázni, mert ha egészben tennénk rá a csokis piskótát, akkor szeleteléskor a tejszínhabos krém "kifolyna").
Hűtőben jól kihűtjük. Nagyon mutatós, és nagyon finom!! Jó étvágyat kívánok hozzá!
Köszönjük szépen Czinege Enikőnek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.