Hozzávalók: 8 tojásból kerek piskóta tortalap 3 dl cukrász tejszín 2 csomag vaníliás cukor 20-22 dkg porcukor 1/2 kg túró 1 citrom reszelt héja és leve
Piskótát készítünk 8 tojásból egy kerek tortaformában.
Krém:
A 3 dl tejszínt kemény habbá verjük. A végén beleteszünk még 2 vaníliás cukrot és 20-22 dkg porcukrot (lehet többet is). Ehhez a habos krémhez hozzákeverünk 1/2 kg túrót és jól eldolgozzuk, majd 1 citrom reszelt héját és levét. A kihűlt piskótára kenjük a krémet. A tetejére csokit reszelünk.
Köszönjük szépen Benkő Zsigmondnénak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.