Túrótorta

2010. 04. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 8 tojásból kerek piskóta tortalap 3 dl cukrász tejszín 2 csomag vaníliás cukor 20-22 dkg porcukor 1/2 kg túró 1 citrom reszelt héja és leve

Piskótát készítünk 8 tojásból egy kerek tortaformában. Krém:

A 3 dl tejszínt kemény habbá verjük. A végén beleteszünk még 2 vaníliás cukrot és 20-22 dkg porcukrot (lehet többet is). Ehhez a habos krémhez hozzákeverünk 1/2 kg túrót és jól eldolgozzuk, majd 1 citrom reszelt héját és levét. A kihűlt piskótára kenjük a krémet. A tetejére csokit reszelünk.

 

 Köszönjük szépen Benkő Zsigmondnénak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top