Ünnepi finomság

2010. 07. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók:

0,5 kg sertéshús /de lehet pulyka- vagy csirkemellből is/ liszt pirospaprika kolbászkarikák füstölt szalonna szeletek tejföl só őrölt bors lapka- vagy reszelt sajt étolaj a sütéshez

Elkészítés:

A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk és paprikás lisztbe forgatjuk, majd a tepsibe olajat teszünk és a hússzeleteket elhelyezzük benne, egy-két kolbászkarikát  teszünk rá és egy-egy kanál tejföllel meglocsoljuk, majd a szalonnát egy kicsit bevagdossuk és ráhelyezzük, alufóliával letakarjuk és sütjük. Mielőtt kész lenne, lapka- vagy reszelt sajttal befedjük  és a sajtot ráolvasztjuk.

Hasábburgonyával tálaljuk!

Jó étvágyat!

Köszönjük szépen!  Továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top