Hozzávalók:
0,5 kg sertéshús /de lehet pulyka- vagy csirkemellből is/ liszt pirospaprika kolbászkarikák füstölt szalonna szeletek tejföl só őrölt bors lapka- vagy reszelt sajt étolaj a sütéshez
Elkészítés:
A húst
felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk és paprikás lisztbe forgatjuk, majd a tepsibe
olajat teszünk és a hússzeleteket elhelyezzük benne, egy-két kolbászkarikát
teszünk rá és egy-egy kanál tejföllel meglocsoljuk, majd a szalonnát egy kicsit
bevagdossuk és ráhelyezzük, alufóliával letakarjuk és sütjük. Mielőtt kész
lenne, lapka- vagy reszelt sajttal befedjük és a sajtot ráolvasztjuk.
Hasábburgonyával tálaljuk!
Jó étvágyat!
Köszönjük szépen! Továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!