Beképzelt Oroszlán?

2010. 07. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az Oroszlán jegyű emberek számára az extravagancia normális, sebezhetetlennek, és a legjobbnak tartják magukat. Valóban így van ez? Nincsenek olyan Oroszlán szülöttek, akik szívesen ülnek a második sorban, és szívesebben megfigyelnek, mint ágálnak?

Ha valamely év július 23-án vagy 24-én születtél:

Akkor te a karizmatikus Oroszlán szülöttekhez tartozol.

Újra és újra megdöbbented és elbájolod a többieket tündéri viselkedéseddel. Lehet, hogy különösen finomnak és törékenynek hatsz. Lehet, hogy egy különös rezgés van a hangodban, ezzel hatsz az emberekre, de lehet, hogy egyszerűen csak egy különösen szeretetreméltó viselkedés jellemez. Ehhez társul még az is, hogy egy sajátságos bizalmad van az emberek felé, bízol abban, hogy az emberek jók is tudnak lenni. Annyira mentes vagy az előítéletektől, annyira naivan tudsz közeledni egyes helyzetekhez, hogy sok ember, aki a szívén viseli a sorsodat, egészen ösztönösen újból és újból azt érzi, hogy mindig oltalmaznia kell téged.

A környezeted mindig attól félt téged, hogy nem is tudnál védekezni a világ kegyetlenségei ellen. Eközben nem is sejtik, hogy mennyire alábecsülnek téged.

Sokszor többet járkálsz az életben, mint amennyit célzottan előre jutsz. Az is igaz, hogy olykor kényes helyzetekbe kerülsz, mert túlságosan jóhiszemű voltál. Ám alapjában véve, idegen segítség nélkül is igen jól megállod a helyedet, és a legnagyobb nehézségeket is bravúrosan le tudod küzdeni. Mivel sok minden, ami téged motivál, lelkiállapotodtól függ, nem lehet utánad vakon menni.

Ha valami lelkesít, akkor egészen biztosan szívvel-lélekkel csinálod, de léteznek nálad a bátortalanság fázisai is, amikor semmihez nem tudod összeszedni magad. Ilyenkor szeszélyeiddel igazi próbatétel elé állítod a környezetedet.

Végül is inkább művész vagy, mint munkás. Azt szeretnéd, hogy inspiráljanak, és hogy mindennap újra megnyílj az életednek.

Olyan területeket kell keresned, ahol magadat és gazdag érzelmi világodat teljesen kiélheted.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top