Unod a hajszínedet? Változtatnál?

2009. 11. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az izgalmas barna

Ha azt hiszed, egy barna haj nem lehet elég izgalmas, tévedsz. Itt van két ötlet, hogy sötét hajszínedet élénk narancssárgás csíkokkal dobd fel, vagy esetleg kevésbé feltűnő vörösessel felül, és lilával alul! Egyik sem tűnik valami unalmasnak.

Napszítta szőke

A szőke örök divat. Nincs az a kor, amely ne istenítené a szőke haj szépségét. Idén két módon is divatos, vagy a már Lindsay Lohannél is látott majdnem „fehéren”, vagy barnásabb melírcsíkokkal.

Extravagáns színek - Csak merészeknek

Ha gondot jelent, hogy megálmodott hajszíned nem megy régi ruháidhoz, akkor egyszerű a megoldás. Kérj több és feltűnő színt a fodrászodtól, akkor garantáltan nem illik majd semmihez. De ez nem is lesz baj, mert mindenki az extrém hajadat nézi majd. Hasonló a helyzet ezzel az égő vörössel is, magára vonja a tekinteteket, nem hagy beolvadni a tömegbe.

Melír-szerelem

Hihetetlen üdítő és fiatalos, ha hajadba csak egy-két, de elütő, feltűnő színű csíkot festetsz.Izgalmassá varázsolja majd minden egyes öltözékedet, ez lesz a legklasszabb kiegészítőd.

Lila szilva, kék szőlő

A lilás  árnyalatok már tavaly is elkezdtek befurakodni a női szívekbe, és most sem maradnak csendben. A barna kifejezett dögös némi lilás fénnyel, de nem szabad túlzásokba esni, a kevesebb szebb. A lila mellé a kék is becsatlakozott most télen, lilás-kékes szilva színét kölcsönözve a barna hajnak. Szép, de ne feledd, ha sötétíted a hajadat, akkor plusz pár évet hozzáadhatsz a megjelenésedhez.

A többi már Rajtad áll!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top