Hozzávalók: 5 tojás, 4 ek. cukor, 2 ek. kakaó, 1 csomag sütőpor, 1dl étolaj, 5 ek. liszt, 2 csomag tejszínhab, porcukor, habfixáló, 1 tábla csokoládé, banán vagy barack
Elkészítés: Tészta: 5 tojás sárgáját 4 kanál cukorral kikavarunk, 2 e. k. kakaót, 1 sütőport, 1 dl étolajat, 5 kanál lisztet hozzákeverünk és végül a tojások habját is hozzákeverjük. Ezt a masszát tortaformában kisütjük, majd ha megsült kiborítjuk a formából. Ha már egy kicsit kihűlt egy kisebb kanál segítségével kikaparjuk a torta közepét úgy, hogy a torta szélén egy kis perem maradjon. A kikapart tésztát a kezünkkel elmorzsoljuk egy tálba, és félretesszük. Töltelék: A töltelékhez veszünk 1-2 csomag tejszínhabot, porcukorral és habfixálóval felverjük. A végén belereszelünk 1 tábla csokoládét. A kivájt torta aljára karikára vágott banánt, vagy barackot, esetleg ananászt teszünk, vagy bármit, amit szeretnénk. Máz: A habot szép csúcsosan ráhalmozzuk a tortára, hogy úgy nézzen ki, mint egy kis halom. A végén a szétmorzsolt tésztát körben ráhalmozzuk a kis halmunkra, így már teljesen úgy néz ki, mint egy vakondtúrás.
Köszönjük szépen Komócsin Katalinnak, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!