Vidd magaddal a konditermet! (x)

2009. 11. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A TRX suspension trainer – akár egy személyi edző – gondoskodik arról, hogy nap, mint nap átmozgasd a tested, csupán fél óra alatt. Ezzel a tengeren túlról érkezett sokoldalú torna eszközzel hamarosan megszabadulsz az ülőmunkától rád rakódott gonosz kilóktól, és garantáltan meg is erősödsz. Nő az állóképességed, javul a mozgás koordinációd, hiszen a speciális gyakorlatok révén napról napra javul az egyensúlyérzéked is. Napi harminc perc elegendő lehet arra, hogy a zsírégetéssel párhuzamosan formás izmok is domborodjanak rajtad a párnácskák helyett.

A kicsi és könnyű TRX használatával nem kell félned, hogy megterheled magad, hiszen itt csupán a saját súlyodat kell megtartanod, emelned, mozdítanod. A férfias konditermi gépek helyett a testedet használod, és egyetlen eszközzel minden porcikádat megdolgoztatod. A több száz féle gyakorlat  arról is gondoskodik, hogy változatosak legyenek az edzéseid.   Nézd, így:

Biztos lehetsz abban, hogy ez az egyszerű és mégis nagyszerű eszköz nem végzi majd a gardrób aljában, mint a többi csodacucc. A TRX trainerrel élvezet az edzés. A „személyi edződ” mellé egy egy angol és egy magyar nyelvű dvd-t is kapsz, amellyel könnyen megtanulhatod a gyakorlatokat. Keress egy jó zenét, és máris hozzá kezdhetsz! Elég egy ajtó, vagy egy stabil rögzítés, és nem csak a hangulatod, hanem az anyagcseréd is felpörög majd.

A kilóid pedig könyörtelenül vándorolnak át a szomszéd asszony fenekére – amíg ki nem lesi, mit csinálsz esténként a tévé előtt, vagy nyáron a kertben a cseresznyefa árnyékában. Tavasztól őszig a szabad levegőn, a kertben, vagy a teraszon is használhatod.  Legyen akár tél vagy nyár, munka, szabadság, vagy utazás, a hordozható fitnesztermed bárhol, bármikor veled lesz.

 

 Jennifer Lopez is a TRX-el tartja formában

irigylésre méltó idomait

http://www.trxinfo.hu/  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top