Világújdonság az egészségvédelemben!

2009. 04. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Célunk tehát a test regenerációja és a magas életkor elérése a szervezet hibátlan működésének fenntartásával. Az Energy termékei a megelőzést szolgálják, de emellett segítenek az embereknek, hogy természetes úton újíthassák meg egészségüket.

A Pentagram Regeneráció, mint világméretű újdonság!

Az Energy Nemzetközi Társaság minden készítménye testünk energetikai szinten történő harmonizálásával részt vesz szervezetünk regenerációjában, ellenálló képességének növelésében. Azzal, hogy energetikai szinten harmonizálják az egyes meridiánokat, elősegítik a hozzájuk tartozó szervek helyes működését. A szervezet méregtelenítésének folyamatát a gyógynövénykivonatok segítségével és a bioinformáció révén sokszorosan felgyorsíthatjuk. A termékek nem csak különböző egészségügyi problémáinkon segíthetnek, de fontos szerepet játszanak a megelőzésben is. A Pentagram Regeneráció ezért számít világviszonylatban is újdonságnak, mely megérdemli, hogy gyönyörű bolygónk minden részén elterjedjen.

Kik vagyunk, mit kínálunk?

Az Energy céget a 90-es években alapították. Olyan kizárólagos cseh alapítók által létrehozott, nemzetközi tevékenységű cégről van szó, amely hatékonyan kötötte össze saját kutatómunkáját, termékeinek fejlesztését, gyártását és forgalmazását. Készítményeinek alapanyagait és homeopatikus gyógyítási információit a világ legtisztább természeti kincseiből nyeri. Minőségi termékeinek köszönhetően születésének pillanatától kezdve nem csupán a Cseh Köztársaság területén, de a világ más pontjain is az alternatív orvoslás úttörőjének számít. Rövid időn belül igen nagyra értékelt, a felhasználók és a szakma körében is elismert céggé fejlődött. Fokozatosan biztos pozíciót vív ki magának az európai, illetőleg azon fejlett országok piacain, ahol már ismertek az alternatív orvoslás módszerei. A cég internetes oldalain folyamatosan aktuális hírek jelennek meg. Az érdeklődők friss információkhoz juthatnak a termékekkel kapcsolatban, illetőleg új ismeretterjesztő anyagokhoz is hozzáférhetnek.

„Az egészséges élet alapja a boldogság, a belső harmónia, a mértékletesség, a békeszeretet, valamint a megfelelő időben és helyen gyakorolt jókedv.”

Orvosi tanácsok

Az Energy készítmények kombinálhatók a klasszikus gyógyszerekkel, de a gyógyszerek beiktatását és szedésének abbahagyását mindig meg kell beszélni az orvossal. Fontos megjegyezni, hogy az Energy termékeinek megelőző szerepük és regenerációs hatásuk van, ezzel lehetővé teszik szervezetünk öngyógyulását.

A Pentagram regeneráció

A Pentagram Regeneráció alapja a bioinformációs terápia és az egyénhez való holisztikus hozzáállás, amely az egész egyéniségre irányul (szellemi, érzelmi, lelki és fizikai szempontból) és amely figyelembe veszi, hogy a test és az értelem egymással kölcsönös kapcsolatban van. Az Energy termékekben található növényi anyagok és bioinformációk segítségével néhányszorosan felgyorsul a toxikus anyagok kiválasztódása a szervezetből. Az öt termék az emberi szervezet öt részére hat (öt lépcsőfok az egészséghez). Hatásaival ez a rendszer mind a 12 alapvető energiapályát lefedi, a termékek alapvető rendszereit. Ha nincsenek egészségügyi problémáink, akkor a készítményeket egyesével a következő sorrendben szedjük: Vironal, Regalen, Renol, Gynex, Korolen. A sorrend a biorezonancia elvén működő műszerek különböző tesztjeivel, és pszichotronikai módszerekkel megváltoztatható és pontosítható. Ha vannak egészségügyi problémáink, kezdjük annak a készítménynek a szedésével, mely legjobban hat az adott problémára, s a javulás, illetve a teljes gyógyulás érdekében az egész regenerációs folyamaton áteshetünk.

A Regeneráció optimális feltételei

A Regeneráció alapja a szervezet méregtelenítése, ezért megfelelő mennyiségű tiszta vizet kell biztosítanunk számára, hogy a kiválasztott nem kívánatos anyagok távozzanak a szervezetből. Ha Önök betartják a megfelelő diétát, ha kerülik a vegyi anyagokkal tartósított élelmiszereket, a mértéktelen húsfogyasztást, a szalámi, konzerv, kávé, cukor és hasonló élelmiszerek fogyasztását, elkerüljük a stresszhelyzeteket és egy kicsit többet mozognak, akkor sikereik a regenerációs folyamatban megsokszorozódnak. Nem mindenki képes azonban betartani bizonyos étkezési szabályokat, de bizonyára fontos, hogy minél jobban megközelítsük az ideális életmódot.

Az Energy-vel megelőzhetjük a betegségeket, és megtalálhatjuk elveszített egészségünket!

Az egészség színvonala egyenesen arányos azzal a képességgel, hogy hogyan tudjuk kiiktatni a környezet szervezetünkre gyakorolt nemkívánatos hatásait. A vitamin- és nyomelem hiánynak, mint minden kóros jelenségnek, megvan az eredendő oka. A szervezet ilyenkor, csak a hiánytüneteket mutatja, ezért fontos először az alapvető okok kiküszöbölése a másodlagos tünetek kezelése helyett. A hiányzó elemek pótlása csak rövid ideig hat, s a beteg számára csak fölösleges kiadást jelent.

A probléma megoldásának kulcsa azoknak a változásoknak a megértése, melyek a szervezetben lejátszódnak, s egyenes következményei a környezetben végbement változásoknak. Az ember, aki évszázadokon keresztül harmóniában élt a természettel, szinte minden átmenet nélkül olyan környezetbe került, mely telített toxikus hulladékkal, negatív kisugárzással és szennyezett levegővel. Kénytelen állandó stresszben élni, olyan rákkeltő anyagokat tartalmazó élelmiszert fogyasztani, melyek nem választódnak ki a szervezetből, hanem elraktározódnak a sejtekben. A környezet heves változásainak következményeként nemcsak a sejtek – mint a szervezet alapvető építőelemei – vannak negatív hatásoknak kitéve, hanem a szervek is, s így nem képesek funkciójukat ellátni.

Mivel már beszéltünk a vitaminhiányról, tudnunk kell, hogy a szervezet vitaminokkal és ásványi anyagokkal való hiányos ellátásának oka az emésztőrendszer és a belek rossz működése, melyek közvetlenül rést vesznek a már említett elemek felszívódásában. Helytelen működésük másodlagosan komplikációkat okozhat, melyek okai a szervek közötti kapcsolatban keresendők. Ha bekövetkezik ezeknek a szerveknek a méregtelenítése és regenerációja, így működésük helyreáll, akkor a szervezet önállóan is képes szabályozni és megfelelő mértékben felhasználni ezeket az elemeket – csupán a napi táplálékból.

Az emberi test szervei számos energiapályával kötődnek egymáshoz, melyek az energia átvitelére szolgálnak, és az egyes alkotóelemek között mint információs csatornák működnek. Ha a folyamatban meghibásodás történik, az egész pályán egy láncreakció indul el, amelyek az ehhez a pályához tartozó szervek látszólagos egészségügyi komplikációjában nyilvánul meg. Ennek a filozófiának az alapján látnak hozzá az Energy termékei a szervezet teljes regenerációjához. Végső sikerük széles spektrumú hatékonyságukkal magyarázható.

További információ az Energy honlapján.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top