Vilmos és Kate: jövő augusztusban esküsznek?

2010. 09. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Legfrissebb sajtóértesülések szerint az angol trónörökös, aki apja után második a brit trónutódlási sorban, és barátnője 2011 nyarán szentesítik kapcsolatukat.

2001-ben ismerkedett meg a pár a skóciai St. Andrews Egyetemen, 2007-ben egy rövid időre elváltak útjaik, de nem sokáig tartott a mosolyszünet köztük. Most pedig házasodni készülnek. A házasság helyszínéül az az ősi angol koronázó templom szolgál, ahol Vilmos nagymamája és férje, Fülöp edinburghi herceg is örök hűséget fogadtak egymásnak. Emellett Diana hercegnőt, a tragikus balesetben elhunyt édesanyát is itt búcsúztatták el.

A Daily Mail bennfentes forrásai szerint az udvar illetékesei máris tettek lépéseket a londoni Westminster apátságnál a frigy létrejöttének érdekében. A herceg kedvese, Kate Middleton a brit alattvalók 65%-a szerint méltó az eljövendő királyné szerepére, amely egészen jó eredménynek számít. A házasságuk előtt pedig egyre több jótékonysági feladatot is el kell majd látnia, és  ezáltal még nagyobb közkedveltségre tehet szert. Uralkodói szerepére pedig nem más készíti fel Vilmos herceg szerelmét, mint édesanyjának egykori stylistjai. Érdeklődéssel várjuk a ceremóniát, amibe reméljük, mi is bepillantást nyerhetünk.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top