Vízöntő szülött Bak aszcendenssel

2010. 03. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Elsősorban a biztonságra törekszel, bármennyire nem jellemző ez a Vízöntőkre. A legtöbb gondot a pénz okozza az életedben, és majd megfeszülsz afeletti töprengésedben, hogy miként kereshetnél még többet. Mindezek Bak aszcendensednek köszönhetők.

Igen heves és végletes kedélyhullámzásaid vannak: az egyik perc felhőtlen optimizmusát bármelyik pillanat sötét borúlátása válthatja fel. De szerencsére, ha egyszer elhatároztál valamit, hihetetlenül keményen tudsz dolgozni célodért és a ragyogó siker sohasem marad el.

Aszcendensed miatt jobban kedveled a magányt, mint más Vízöntők, és sokkal zárkózottabb is vagy idegenek között. Kiválóan megállod a helyedet akkor, ha válsághelyzetben vagy. Ezzel a tulajdonságoddal komoly tekintélyre tehetsz szert, semmilyen akadály nem késztet meghátrálásra.

Szükséged van egy szerető társra, aki erősíthetné önbizalmadat – bár ezt nem szívesen vallod be. A házasság vagy egy életre szóló kapcsolat igen kemény dió számodra, így valószínű, hogy nagyon fiatalon, vagy egyáltalán nem házasodsz meg.

Szíved gyakran fáj másokért. Nem vagy olyan idealista, mint egy tipikus Vízöntő, de alapvető melegséged megmarad.

Bár mozgékony elméd szüntelenül ontja a felkavaró, átalakító ötleteket, kétszer olyan körültekintően cselekszel, mint a Vízöntő.

Szükséged van arra, hogy elfogadjanak, csak így érzed jól magad. Ezért szerencsés, hogy mindenki, akivel találkozol, szeretettel közeledik feléd, és ez az érzésük az idők múlásával sem változik.

Uralkodó bolygód, az Uránusz a horoszkópod harmadik területén áll:

Izgalmas időszak lesz ez a számodra.  Minden irányból új információk, közlések áradnak feléd. Mindenféle újdonság érdekelni fog, és kedved támadhat az asztrológia, tudományok, technológia, okkultizmus, jóga és más hasonló értelem- és tudatfejlesztő tárgyak tanulmányozásához.

Sok mindent megváltoztatsz majd életedben, és ha rugalmas tudsz maradni, készen a váratlanság elfogadására, izgalmas dolgokban lehet részed. Mindenkinek változnia kell, különben lemerevedünk és begyepesedünk.

Rövid, sőt látszólag rutinutazásokra kerülhet sor ebben az időszakban, váratlan jelleggel.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top