Vízöntő szülött Oroszlán aszcendenssel

2010. 02. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Akkor igazán kedves, társaságkedvelő és derűlátó természeted van, mindig kész vagy segíteni más embereken, más embereknek. Ritkán gondolkodsz azon, hogy szükségük van-e erre egyáltalán, vagyis neked sokkal nagyobb szükséged van az emberekre, mint másoknak. Sokkal előbbre jársz gondolatban másoknál, és sokkal nagyobb léptekkel haladsz előre.

Rá tudsz világítani az emberek hibáira, de ezt szeretetből, nem puszta tárgyilagosságból teszed: melegebb szívű vagy, mint a Vízöntők általában.

Szükséged van csodáló közönségre.

A társkapcsolatokhoz különösen jól értesz. Szükséged van valakire, aki  biztatásával, támogatásával segít kibontakozni, eredeti ötleteidből csak így lesz valami.

Arra is nagy szükséged van, hogy a társadon keresztül tiszta képet kapj magadról. Oroszlán aszcendenseddel hajlamos vagy arra, hogy uralkodj a kedveseden. Ha találsz is ilyen társat, sajnos ez a kapcsolat nem lehet tartós, hiszen nem szeretsz olyan emberekre időt pazarolni, akik hagyják, hogy uralkodj felettük.

Erőteljes vagy, nehezen tűröd az ellentmondást. Minden munkát, amit rád bíznak, becsületesen elvégzel. Jó vezetői képességekkel is rendelkezel, de szívesen tartasz hosszú prédikációkat, ezt nem szeretik benned a beosztottjaid.

Oroszlán aszcendensed kevésbé engedi meg, hogy azzal törődj, mit is gondolnak rólad mások?

Vízöntőként pedig nem hallgatod el a véleményedet a világ elől.

Bármi történjék is, a Vízöntő Nap Oroszlán aszcendenssel olyan embert varázsol belőled, akinek keresik a társaságát, mert olyan izgalmas és szórakoztató tudsz lenni.

Uralkodó bolygód, az Uránusz jelenleg a horoszkópod 8. háza felett tranzitál:

Könnyen előfordulhat, hogy valaki által örökséghez juthatsz, ehhez nem kell feltétlenül valakinek meghalnia. Örökség lehet egy jegyzet, egy töltőtoll is.

Váratlan változások állhatnak elő pénzügyi téren, különösen a közös kasszák esetén. Legjobb, ha ilyenkor függetlenné teszed magadat mások anyagi helyzetétől.

Egy új és eltérő szerelmi kapcsolat is kezdődhet, de nem tartós jelleggel. Legjobb, ha semmilyen tartós elkötelezettséget nem vállalsz fel. Még ha ez nem is következik be, meglévő kapcsolatod mindenképpen változásokra és kiigazításokra szorul. Valószínűleg meg akarsz szabadulni a régi kötöttségek és korlátozások alól, amelyekre nincs már szükség, vagy tovább nem alkalmazhatók.

Valószínűleg körülötted minden régi struktúra lebomlik és helyükön újak épülnek. Hirtelen. Akár elismered, akár nem, ki akarsz törni a régi kötöttségek és korlátok béklyójából. Szabadnak kell lenned, ahhoz hogy fejlődhess.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top