Vízöntő szülött Rák aszcendenssel

2010. 02. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Akkor mély érzelmű, felkelő jegyednek köszönhetően érzékenynek, sebezhetőnek és nagyon romantikusnak tűnsz. Ezzel együtt sem hiányzik belőled a tipikusan vízöntői tárgyilagos életszemlélet.

Néha azonban az álmodozó Rák aszcendensed kikezdi józan, racionális Napjegyedet, olyan gazdag fantáziát adva, ami messze-messze repíthet a valóságtól.

Szüntelenül az élet mélyebb értelme után kutatsz, s valószínűleg a hatodik érzéked is jól működik.

Téged is erősen foglalkoztat az emberi természet, de még mindig jobban érdekelnek az emberek általában csoportként, mint különálló személyiségekként.

A szerelemről inkább csak álmodozol, mint hogy megélnéd, bár sebezhető Rák-lelkednek a legtöbb Vízöntőnél nagyobb szüksége van egy tartós kapcsolatra.

Olyan társ való melléd, aki mellett teljes mértékben biztonságban érezheted magadat. Egy laza viszony vagy egy érdekházasság nem neked való. Mély, őszinte és szoros kapcsolatra van szükséged, a lelked párjával.

Nem vagy túlságosan energikus, szereted az otthon  kényelmét, és azon ritka Vízöntők közé tartozol, akit csak noszogatással lehet rávenni, hogy utazzon.

Az idejét múlt kapcsolatokhoz való ragaszkodásod visszavethet, és valljuk meg őszintén, szeretsz a mártír szerepében tetszelegni. „Hát aztán?” mentalitásod viszont megszabadít a lelkedet nyomasztó feszültségektől.

Logikusabb a gondolkodásod, mint egy igazi Ráknak, ugyanakkor melegebb szívű vagy, mint egy átlagos Vízöntő. Hosszú életre és sikeres emberi kapcsolatokra rendezkedj be!

Uralkodó bolygód, az Uránusz a 9. házban áll:

Érdeklődésed a magasabb tudatszintű tárgyak tanulmányozása felé fordul, pl. vallás, okkultizmus, misztika, asztrológia, úgyszintén a tudományos, műszaki témakörök felé. Ha nyitott és érdeklődő szellemű maradsz, sokat nyerhetsz a tranzit idején tapasztaltakból.

Ha lehet, kerüld el most a jogvitákat. Ezek kimenetele ugyanis hirtelen  ellened fordulhat.

Távoli helyekre utazhatsz. Tartsd nyitva szemedet és szellemedet, mert akkor nagyszerű élményekben lehet részed.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top