Hozzávalók:
4 vékony szelet hús 2 dl tejszín tárkony pici citromlé, bors, só, pirospaprika vaj, kevés liszt, 1dl édes bor burgonya
Nagyon vékonyra megkloffolom a húst, gyengén sózom, borsozom, pici citromlevet teszek rá, állni hagyom.
Közben elkészítem a püréhez a burgonyát, lábasba vajat teszek és átsütöm a hússzeleteket. A visszamaradt vajhoz teszek kevés lisztet, tárkonyt, tejszínt, pirospaprikát, sót, kiforralom, és hozzáadom a bort, és ebbe a mixbe visszateszem a húsokat. Pár percig forralom és pürével tálalom.
Köszönjük szépen Venczel Piroskának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.