Hozzávalók: 3-4 db közepes vöröshagyma 2-3 db paradicsom 3-4 db paprika 60-70 dkg zöldbab (1,5 cm-esre vágva) olaj, só, bors, pirospaprika, 1 szál főzőkolbász vagy 1 pár virsli
A vöröshagymát apróra vágva megdinszteljük. Rá tesszük a pirospaprikát egy pici vizet öntünk rá. Majd a paradicsomot, a paprikát és a zöldbabot is beletesszük, sózzuk, borsozzuk. Fedő alatt puhára főzzük. Végül beletesszük a karikára vágott kolbászt (virslit) és lefedve pár percig még fözzük, hogy az ízek összeérjenek.
Vigyázzunk, hogy mindig legyen rajta lé, hogy jó szaftos legyen! Bármilyen tészta jó hozzá. Tejfölös uborkasalátával tálaljuk, de jó hozzá más savanyúság is.
Jó étvágyat kivánok!
Köszönjük szépen Hlinka Lajosnénak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.