Zöldséges barna tészta

2010. 05. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók:

spagetti sárgarépa gomba vörös - és fehérkáposzta 1 vöröshagyma

Elkészítés:

A spagettit igény szerint 2-3-4 felé eltördeljük, és kevés olajon több részletben jó barnára megpirítjuk. Ezután hagyományos módon bő sós vízben kifőzzük.

A sárgarépát vékonyan ferdén felszeleteljük, a hagymát nem túl apró kockára felvágjuk, a gombát eldaraboljuk, a káposztákat nagyobb darabokra felvágjuk.

Amiben a tésztát megpirítottuk, abban kicsit megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a sárgarépát, a káposztákat, kicsit később a gombát. Én csak ételízesítővel ízesítem, de aki szereti, kínai fűszerkeveréket is használhat. Ha szükséges, pici víz hozzáadásával puhára pároljuk, hozzáadjuk a kifőtt tésztát.

Köszönjük szépen Bóna Ilonának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top