2010 legjobb reklámjai - szerintünk

2010. 12. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Átfutottunk néhány listát, hogy szakemberek szerint melyek voltak 2010 legütősebb reklámjai, és ezek figyelembevételével mi is elkészítettük a sajátunk! Egyetértesz vagy van jobb ötleted? (A felsorolás nem rangsorolás, ezt is rátok hagyjuk inkább!) Pöttyös Guru Zseniális ötlet, ütős, fülbemászó zene, helyes pasi, jó kivitelezés. Kifelejtettünk valamit? Talán csak annyi, hogy bár nem tartjuk magunkat könnyen befolyásolhatónak, de a reklámot látván a mi szívünk is nagyot dobbant. Hogy a srác vagy a csoki miatt, az legyen a mi titkunk!

Sziget 2010 Rég nevettünk ennyit...

Djuice Gina csicsergését is bírtuk tavasszal.
Vilmos (teljes verzió) Fantasztikus ötlet és látvány, első osztályú kivitelezés, hogy a zenéről már ne is beszéljünk. Hirtelen mi is megkívántunk egy kupica Vilmost, csakhogy kipróbáljuk, valóban ilyen érzés-e.

Unicum Némileg kilóg a sorból az Unicum reklámszpotja, mivel tavaly készült, de annyira jól sikerült, hogy a brand idén is elővette, nem szégyelljük idelinkelni mi sem. Megunhatatlan.
Univer ketchup Bár a szpot és a termék között nem sok összefüggést fedeztünk fel, azért jól szórakoztunk az Univer reklámján is.
Aldi A közvélemény-kutatásnak álcázott reklám és a riporternek álcázott nemriporter arc kiválasztása is nyerő volt.
Bringázz a munkába! A tévében sajnos nem láttuk, de az interneten fellelhető a Magyar Kerékpárklub mozgósító reklámja, amin szintén sokat nevettünk.

Borsodi zenei fesztiválok (vágatlan verzió) Szavunk sincsen rá...

OTP Lakáshitel Mi Felméri Pétert szerettük a legjobban.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top