24 óra szerelem

2009. 02. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A romantikus szerelmes este előkészítése közben arra is figyeljünk, hogy ez a nap nem csak az estéből, hanem ugyanúgy 24 órából áll. Ebben az évben szerencsésen szombatra esik február 14-e, így kedvesünk jó esetben egész nap együtt lehet velünk, reggelizhetünk kényelmesen az ágyban tejszínhabos kakaót és kalácsot!

Ha a gyerekek nincsenek épp a nagymamánál, ne érezzük akadálynak őket, hisz szerelmünk gyümölcsei, avassuk be őket is a tervünkbe, lehetnek a pincéreink – nagyon komolyan fogják venni a feladatot –, de ha csak magunk mellé vesszük őket, akkor is élvezni fogják a rendhagyó, vidám reggelit. Persze meséljük el előtte nekik, hogy miért is különleges ez a nap, meg fogják érteni, ha azt mondjuk nekik, hogy „a papa és mama nagyon szeretik egymást, és ezen a napon azt szeretnék megünnepelni, hogy milyen jó is nekik, hogy együtt lehetnek”.

Előfordulhat az is, hogy úgy adódik, valakinek mégis dolgoznia kell ezen a napon.

Ha így alakul, különösen fontos, hogy már napközben hangulatot teremtsünk egymásnak, így a munkanap biztosan gyorsabban telik majd és hamarabb elérkezik az este, amit már közösen együtt tölthetünk. Apró kis trükk, mégis megmelengetheti napközben társunk szívét, ha reggel pénztárcájába rejtünk egy fényképet magunkról. Az első kávé vagy a déli ebéd, legkésőbb valamikor délután vagy hazafelé biztosan a szeme elé kerülünk, megmosolyogtatva szerelmünket nem várt megjelenésünkkel.

Ugyanezt a titkos csempészős módszert alkalmazhatjuk kabátzsebbe rejtett apró bonbonnal, táskába kerülő aprócska üzenettel, az autó szélvédőjére tűzött szerelmi vallomással – ha éppen nem túl tiszta az autó, vagy hó lepi be, magára a kocsira is rajzolhatunk szerelmes üzenetet –, vagy akár a Valentin nap estéjének hangulatát sejtető fehérneművel is. Ezzel persze nem árt vigyázni, nehogy véletlenül kellemetlen helyzetbe hozzuk párunkat, ahogy munkahelyén óvatlan mozdulattal előrántja a mappájával a selymes kis anyagot.

Manapság egyre divatosabb, mégsem elég elterjedt nálunk a virágküldés. Pedig micsoda érzés az irigykedő kolléganők szeme láttára átvenni egy csokor színes virágot, amely napokig pompázhat az asztalunkon!

Ugyanezen módszer a csomagküldés, amellyel szintén bravúrozhatunk Valentin napon.

A közelgő Valentin napról sok hasznos és érdekes cikket olvashattok az ajandek.hu oldalunkon!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top