8 típus, akinek soha ne mondj igent!

2011. 02. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Pat Connor atya misszionárius, családszakértő és valószínűleg az első pap, akit egy női magazin megkért, hogy mint a nagy igazságok tudója, válaszoljon az örök kérdésre: hozzámenjek vagy se? Az ausztrál születésű, de jelenleg New Jersey-ben szolgáló pap pedig nem vette rossz néven a kérést, minden tudását és 40 éves tapasztalatát bevetve válaszolt a Glamournak.

Connor atya házasság előtti tanácsadással foglalkozik és több mint 200 esküvőt celebrált már végig, de legfőbb missziója, hogy előadásokat tart középiskolákban, ahol fiatal lányoknak beszél arról, mit jelent, ha az ember rossz partnernek mond igent, miközben valahol vár rá a valóban hozzáillő társ. Azt vallja, jobb a fiatalokkal minél korábban megértetni az élet és a párkapcsolatok lényegét, mert később, ha szerelembe estek, már nem hat a szó. Tanácsai meglepőek lehetnek azok számára, akik hisznek az örökké tartó szerelemben és bedőlnek az érzelmek vad lángolásának. Elmélete lényege ugyanis éppen abban áll, hogy nem hisz az efféle mesékben. Azt mondja, ha szerelemből házasodunk, sosem lesz boldog a házasságunk. Egyetért azzal a már ezerszer is elhasznált, mégis hasznos tanáccsal, hogy ismerd meg a másikat, hagyj időt magatoknak, fedezd fel az értékeit és hibáit is. A szerelem tényleg vak. Ezért van ennyi válás manapság.

Hogy igaza van-e Connor atyának, azt sajnos mindenki a saját bőrén tapasztalja meg, mert egy biztos, ha már leereszkedett a köd, akkor nincs mit tenni.

És hogy kihez ne menj hozzá semmiképp az atya tanácsa szerint?

1. Anya pici fia – a legrosszabb, ami történhet veled. A legtöbb csak egy pótanyát keres benned.

2. A férfi, aki nem tud bánni a pénzzel – ez a probléma életetek végéig üldözni fog titeket.

3. A férfi, akinek nincsenek barátai – nyilván nem véletlen.

4. Aki elnyom téged, rosszul bánik veled a nyilvánosság előtt.

5. Aki durva az alkalmazottaival.

6. Aki nem tud önmagán egy jó ízűt nevetni.

7. Aki nem hajlandó a hatalmon osztozni.

8. És végezetül: aki nem tisztel, és olyasmire kényszerít, amit nem szívesen teszel meg.

Egyetértesz az atya elméleteivel?

Szeretnél többet megtudni a párkeresésről, hálószobatitkokról, párkapcsolatról vagy épp a veszedelmes viszonyokról? Csatlakozz a Like Szex & Szerelem klubhoz, és összegyűjtjük neked a legjobb linkeket. ITT nyomhatsz egy lájkot ránk!  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top