A Bakok és a szerelem

2009. 01. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Téged csak az igazi szerelem érdekel, amely gazdagítja az életedet. S ha egyszer odaadtad valakinek  a szívedet, valószínűleg soha sem vonod  vissza, mivel igazán hiszel a „csak a halál választhat el bennünket” gondolatában.

Nehezen tudod kifejezni az érzelmeidet, s amíg le nem tudod vetkőzni a gátlásaidat, és képessé nem válsz a társad tudtára adni, miként érzel iránta, semmilyen kapcsolatodból nem fogod kihozni a legjobbat.   

Sok időt töltesz tanulással vagy munkával, jövőd lehetséges legjobb biztosítása érdekében, ezért az ismerkedés háttérbe szorulhat. Azután egyszer csak hirtelen ráébredsz, hogy valami hiányzik az életedből, és nagyon céltudatosan elindulsz társat keresni. Határozott érzelmeidnek köszönhetően a szerelem valószínűleg derült égből villámcsapásként ér. Lehet, hogy olyan társat választasz, aki alapvetően státusz szimbólum a számodra – ezért talán nem ez lesz az ideális kapcsolat. Egyébként ritkán fordul elő, hogy hozzád nem illő társ mellett kötsz ki.

Jövőbeli lehetséges ismeretségeidet hajlamos vagy két csoportba osztani. A vakmerő, megbotránkoztató viselkedésű személyek csoportjára, akiket soha nem fogsz bemutatni a családodnak és a barátaidnak, valamint a rendezett egyének táborára, akikkel szívesen mutatkozol. Érzelmileg biztonságban érzed magad a hagyományos emberek társaságában, különlegesen azokéban, akik rendezett anyagi körülmények között élnek, és kifogástalan családi háttérrel rendelkeznek.

Szereted betartani az udvarlás szertartásos formáját, különösen, ha ebbe a levélírás is beletartozik. Minden induló kapcsolatod alapvető előfeltétele, hogy először messziről csodáld kiszemeltedet, majd úgy érzed, őt akarod meghódítani. Először fagyosnak és szűkszavúnak tűnhetsz, de ha a kiszemelted jó megfigyelő, akkor látja majd, hogy ez főként félénkségednek köszönhető. Ha már egyszer elkötelezted magad valakinek, kevesen versenyezhetnek majd a hűségeddel, és a problémamegoldó képességeddel, amely utóbbi elsősorban anyagi helyzetekre irányul – és amelynek felborulása oly sok pár esetében a kapcsolat megszakadásával fenyeget.

Nagyra becsülöd azokat, akik időnként szeretnek egyedül lenni, és el tudod viselni a rosszkedvüket, a lehangoltságukat. De bármennyire is szeretsz és tisztelsz valakit, azt akarod, hogy a felelőség ne csak a te válladon legyen. Az olyan társat szereted, aki maga is megkeresi a megélhetésére valót, egyedül is meg tud állni a lábán, ha nem vagy jelen, sőt szükség esetén még üzleti ügyeid vezetését is át tudja venni.

Partnered hasznavehetőségét legalább olyan nagyra értékeled, mint a megjelenését, és az egészséget többre becsülöd, mint a külcsínt.

Az egyik szemed mindig a jövőt kutatja, a másikat, pedig az öregségi járadékon tartod. Mondaná valaki, hogy nem vagy romantikus? Kérdezd meg erről ismét negyven év múlva! A te kapcsolatod megfontolással és körültekintéssel épül ki – és tartós!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top