A belülről jövő erő

2011. 04. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Merkúr, a Vénusz, a Mars, a Jupiter és az Uránusz a Kos jegyében tartózkodnak. Ebből a tüzes jegyből diktálják a tempót, és nyomást gyakorolnak ránk. Ezzel szemben áll az újhold a Bika jegyében és hosszú holdszünet veszi kezdetét. Fékezi a kalandvágyat, és figyelmünket inkább befelé irányítja. Leföldelt energiái lehetővé teszik, hogy a vihar közepén megőrizzük nyugalmunkat. Gyógyító erőinek hála, nem esik nehezünkre, hogy értékítéletünket és hagyományainkat átgondoljuk.

Hétfő

A Hold nyugtatóan hat.

A Hold pozitív szögben kapcsolódik a Neptunusszal és a Plútóval. A tempó kényelmes. Az emberek kifejezett érzékkel bírnak a realitás iránt, és általában könnyedén reagálnak, bár kissé makacsak. Reggel jó kézzel nyúlnak a kreatív jellegű feladatokhoz, este világosan látják a helyzetet. Használd ki a lehetőséget, hogy ésszerű megegyezésre juthass szakmai vagy pénzügyi területen. Élvezd ki az élet kellemes oldalait. Hívd meg kedves barátaidat.

Kedd

Újhold a Bika jegyében.

A Hold reggel az újhold helyzetébe lép, és hosszú holdszünetbe kezd. Nem alkalmas ez a nap arra, hogy munkahelyünkön vagy sportolással kimerítsük magunkat. Hajtóerőnk gyengült, egész idő alatt gyenge a koncentrációnk, túl sok gondolat kergeti egymást a fejünkben. Ha lehetséges, vegyél ki szabadnapot, vagy legalább menj korábban haza. Saját magadra fordíts időt, meditálj, gondolkozz. Vizsgáld felül, hol állsz az életben, és hol tudsz a helyzeteden javítani.

Szerda

Fáraszt a Hold.

A Hold kellemetlen fényszögben találkozik a Neptunusszal, az előző napi holdszünet 19.10-kor ér véget. Bár a hangulat jó, nem lehet csúcsteljesítményekre számítani. Kissé fáradtan telik a nap. Nehezen jövünk mozgásba, és semmihez sem tudunk igazán jól hozzáállni. A finom ételek csábításának sem tudunk nagyon ellenállni. Este óvakodjunk a hirtelen hozott döntésektől. Ügyeljünk a fontos határidők és megbeszélések betartására. Hallgassunk a józan ész szavára.

Csütörtök

Nyíltan és vidáman.

A Hold pozitív szögben kapcsolódik az Uránusszal és a Szaturnusszal. A mai egy élénk és változatos nap. Az általános hangulat laza és lelkes. A szellem maradandóan élénk, befogadóképesek vagyunk és érdeklődésünk sokoldalú. A mai nap alfája és omegája a kommunikáció, az írásbeli dolgokat nagyobb hiba nélkül intézhetjük. Minden úgy megy, mint a karikacsapás. Ne maradjunk otthon, ápoljuk társasági kapcsolatainkat. Keressük a hasonló érdeklődésűek társaságát, és menjünk együtt edzeni.

Péntek

A harmónia csillagai ragyognak.

A Hold pozitív fényszögekkel kapcsolódik a Vénusszal, a Merkúrral, a Jupiterrel és a Marssal. Nagy a vállalkozókedvünk, az igényünk az új kapcsolatok és a kommunikáció iránt felébred. Már reggel kellemes társalgási klíma uralkodik. A továbbiakban is így marad, különösen délután jövünk ki jól kollégáinkkal és ügyfeleinkkel. Jó nap ez arra, hogy az interneten értesüljünk a legújabb dolgokról, vagy egyéb úton szerezzünk információkat. Ápoljuk szakmai és magántermészetű kapcsolatainkat.

Szombat

Lazítani és álmodozni szeretnénk.

A Hold kellemetlen szögben kapcsolódik az Uránusszal és szemben áll a Plútóval. Érzelmekben gazdag nap lesz, az emberek érzékenyebbek és egyszerre szeszélyesebbek is, mint máskor. A délelőtt némileg hektikussá válhat, nem minden megy terv szerint. Kora este hajlamosak leszünk túlságosan is ragaszkodni az igazunkhoz. Fordítsuk figyelmünket a házi és családi dolgok felé. Jelentkezzünk azoknál az ismerőseinknél, akiket már régen nem láttunk. Este relaxáljunk.

Vasárnap

Szívvel és sok érzelemmel forduljunk szeretteink felé.

A Hold kellemetlen fényszögeket képez a Vénusszal és a Merkúrral, a Nap pedig jó fényszögben kapcsolódik a Holddal. Ez a nap érzelmes energiákkal van tele. Mindenekelőtt délidőben uralkodik tiszta harmónia, fiatal és öreg nagyszerűen megértik egymást. Csak este fordulhatnak elő kisebb feszültségek, félreértések és meghiúsult elvárások rontják átmenetileg a hangulatot. Hívjuk meg családunkat és rokonainkat egy kávéra. Fejezzük ki a szeretetünket és hálánkat azok iránt, akik közel állnak hozzánk.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.nemethagi.com weblapra!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top