A bokorból

2009. 05. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Napi 3-4-5 óra gyakorlás, menetelés, bolondozás – muzsikálás viszi őket előre, teszi egyre teljesebbé kalandozásukat. A lemez egy erdei barangolás zenei lenyomata. Tavaly nyáron, a palicsi fák között került rögzítésre. Nyugalmat, természet közeli zenei gondolatokat ébresztő légkörben megfogalmazott dallamokat hallhatunk a legújabb korongon.

A számok címei magukért beszélnek: - Az úton / a palicsi erdő útjainak egyékén felvett szám - Az autóban / kihasználva az autó „akusztikáját”, a számot az autó belsejében rögzítették - A gödörből / egy föld mélyedés, a gödör helyettesítette a stúdiót - Este / az esti hangok is aktív részesei a felvételnek - Esett az eső / nyári hangulatkép esővel - A bokorból / címadó dal egy palicsi bokorban született!

Lajkó Félix koncertjein a zene kiegészül a pillanat sugallta élménnyel, a hely, a közönség nyújtotta inspirációval, és improvizációval, így válik egy teljesen új egésszé. Ha a palicsi erdő varázsa nem is, de a lemez anyaga az ország egyik legjobb akusztikájú termébe varázsolódik, köszönve a hegedű-brácsa duónak.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top