A férfi megszült!

2008. 07. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Sokan el sem tudták fogadni az egészet. Hitetlenkedve álltak a dolog előtt. Másoknak ez volt a természet és nőiségük megcsúfolása. Bár Thomas Beatie számára inkább a legnagyobb csoda.

Beatie lánykorában

Persze azért itt is volt egy csavar a történetben. Hisz Mr. Beatie nem születésétől fogva volt férfi. Mikor szüleitől megkérdezték, milyen nevet adnának gyermeküknek, akkor ők a Tracy LaGondino nevet választották, hisz lányuk született. Végül Thomas 10 évvel ezelőtt döntött úgy, hogy átoperáltatja magát férfivá, de megtartja női szaporító szerveit, kifejezetten azzal a céllal, hogy a későbbiekben lehessen gyermeke.

Ennek köszönhetően feleségével, Nancyvel, boldogan tárták a világ elé a titkukat áprilisban, miszerint férfiként gyermeket vár.

Végül június 29-én meg is született a kislányuk, aki Beatie-ék állítása szerint ép és egészséges baba lett. Beatie elmondása szerint ő csak annyiban különbözik a többi édesanyától, hogy nem tudja szoptatni gyermekét. Ez azonban, mint mondta, nem egyedi eset a nők körében.

És, ami végül még az írót is megdöbbentette? Beatie és a kórház állítása szerint a kismama-papa természetes úton hozta világra gyermekét, nem pedig császármetszéssel, ami azt jelenti… Nos, gondoljon mindenki, ami tetszik! Mindenesetre, amint lehetséges lesz, leközöljük a kislány képeit is.

Kapcsolódó anyagok:

$$262$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top