A H&M legújabb dobása-Jimmy Choo cipők

2009. 06. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A svéd márkának ősszel Jimmy Choo tervez! Avagy ősztől neked is lehet Jimmy Choo cipőd!

 

És íme: épphogy elpakoltuk a szekrényünkben a Matthew Williams for H&M kollekció mesésen színes darabjait, a cég máris bejelentette legújabb közreműködőjét. Most a cipőmániások örülhetnek, hiszen őszre Jimmy Choo tervez majd a H&M-nek.

Reméljük, hasonlókat találunk majd a H&M kollekcióban is!

A divat világában egy Jimmy Choo cipő egy szinten áll egy Manolo darabbal, hiszen ugyanolyan szexisek, trendiek és különlegesek. Nem véletlen, hogy nők ezrei vágynak egy Jimmy Choo magassarkú szandálra. De az áruk elég borsos, 500-600 dollárnál kezdődnek. A H&M-nek köszönhetően most már azonban többünknek is sorakozhat egy (na jó, akár több is) pár Jimmy Choo a szekrényünkben.

Egy korábbi, gyönyörű darab a tervezőtől

Tamara Mellon, a Jimmy Choo egyik tervezője azt nyilatkozta, hogy izgalmas, hogy most egy szélesebb közönségnek készítenek cipőket, sőt most gondolnak a pasikra is, hiszen lesz nekik is egy mini-kollekció. A H&M történetében ez az első, hogy híres cipőtervezővel dolgoznak együtt, de a Jimmy Choo kollekcióban lesznek táskák, kiegészítők, sőt ruhák is. Azonban a ruhák most kiegészítő elemekké válnak, a hangsúly nyílván a cipőkön van.

Sajnos még csak néhány képet közölt a svéd márka, de mi máris izgatottan várjuk november 14-ét, amikor boltokba kerül a kollekció!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top