A kényelem gyümölcse

2008. 12. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Aki kosztümbe vagy bármely egyéb formaruhába zárva tölti a mindennapjait, tudja, miről beszélek. De legyen a munkánk bármi, a legritkább esetben fordul elő, hogy a kedvenc kényelmes pólónkba, nadrágunkba bújva csinálhatjuk végig a napot.

Milyen jól esik otthon átöltözni, feszes műanyag felső helyett laza pólót, nylon harisnya helyett pamut nadrágot húzni. A téli hidegben különösen értékeljük, ha ruhánkból is otthonos meleg árad. Szerencsénk van, ha találunk olyan darabot, amit felvehetünk sportoláshoz, kiránduláshoz, egyéb szabadidős programokhoz, s esetleg a munkahelyünkön is megjelenhetünk benne.

 

Jó hír, hogy vannak olyan termékek, amelyek megfelelnek az összes elvárásnak, sőt kiváló minőségük és tartósságuk mellett még az áruk is vonzó. Az amerikai Fruit of the Loom márkanévre valószínűleg többen felkapják a fejüket, nem csak a világjárók, akik Európában vagy akár Észak-Amerikában járva találkoztak vele, hanem azok is, akik a kilencvenes években az itthoni üzletekben vásároltak a kényelmes pólókból, pulóverekből. Nem elképzelhetetlen, hogy ezek közül jónéhány még mindig ott lapul a szekrényekben. Akik viszont még nem hallottak a Fruit termékekről, azoknak is érdemes megismerkedniük a névvel, és a Fruitnet webáruház kínálatával.

Itt biztosan akad olyan, amely színben, fazonban, anyagban megfelel az elképzeléseinknek. Találunk olyan pólót, amit szívesen húzunk magunkra vasárnap délelőttönként, vagy akár csinos, divatos ingblúzt, ami az irodában is megállja helyét. A meleg pulóverek, kapucnis felsők birtokában pedig borzongás nélkül gondolhatunk a kinti hidegre. De ne legyünk önzők! Ne feledkezzünk meg családtagjainkról sem!

Férjünk, barátunk is biztosan örülne egy kényelmes pulcsinak vagy egy kellemes pamutingnek. A gyerekek pedig igazán értékelik, ha az álmos reggeleken könnyen, gyorsan bújhatnak be a kedvenc pólójukba, kapucnis felsőjükbe. Csemetéink gyakran úgy megszeretnek egy-egy darabot, hogy le sem lehet róluk szedni. Nem kell aggódni, a Fruit pólók strapabírók, sok-sok mosás után is megtartják színűket, formájukat. A kisebb testvér is nyugodtan belenőhet.

Kényelem, kényeztetés – még rágondolni is jó az egész napos rohanásban, meg a munka utáni ajándékbeszerző körutakon. Még jobb, ha nem csak gondolunk rá, de meg is teremtjük magunknak. Miért kellene a téli hidegben végig caplatni a boltokon, vagy a plázák fullasztó tömegében ajándékok után kutatni? Válasszuk a kényelmet! A Fruitnet webáruházban tülekedés, fáradtság nélkül válogathatunk és vásárolhatunk.

 

Karácsonykor pedig együtt örülhetünk a családdal az ajándékoknak, az otthon melegét is őrző pulcsiknak. A Fruit of the Loom a kényelem gyümölcse. Élvezzük a kényelmet! www.fruitnet.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top