A Kos és a család

2009. 04. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Otthonát az jellemzi, hogy a praktikum mellett mindig elegendő helyet biztosít magának mozgásigényének kielégítéséhez. Számos dolgot, berendezést maga alakít ki, vagy tesz meg.

Ha a Kos jegyében születtél, és Ascendensed a Kos jegyében áll, szülőként nagyon óvatosnak kell lenned, nehogy együttműködés jelszóval a saját kedvteléseidet erőltesd rá a gyermekeidre, abban a hitben, hogy amit korszerűnek tartasz, a gyermekeidnek is feltétlenül vonzó lesz.

Ha a Kos jegyében születtél, és Ascendensed a Bika jegyében áll, igen nagy esélyed van a vidám otthon megteremtésére, kiépítésére, mert a kellő elevenség és lelkesedés – olykor tüzes jókedv – rendíthetetlen otthonhoz kötődéssel párosul. Mellesleg jó érzéked van a javak gyűjtéséhez, és megtartásához is, ami a családi „birtokot” növeli.

Ha a Kos jegyében születtél, és Ascendensed az Ikrek jegyében áll, különösen nagy súlyt fektetsz gyermekeid szellemi fejlődésére, tudásuk gyarapítására, főként, pedig arra, hogy jó ízlésük legyen. Igen kellemes beszélgetőpartnere vagy a családodnak. Lakásodban a praktikum találkozik a kényelemmel.

Ha a Kos jegyében születtél, és Ascendensed a Rák jegyében áll, szenvedélyesen védelmezed családodat, rokonaidat, nem hiányzik belőled az elfogultság sem. Otthonodat azokkal a tárgyakkal rendezed be, amelyek fontos emlékeket, családi kötődéseket őriznek.

Ha a Kos jegyében születtél, és Ascendensed az Oroszlán jegyében áll, családodért nemcsak küzdeni fogsz, hanem törekszel is arra, hogy megőrizd az elért eredményeket. Ezért őseid büszkék lehetnének rád, ha látnák mindezt. Utódaid, pedig örökké hálásak lesznek neked. Otthonodat folyamatosan bővíteni igyekszel.

Ha a Kos jegyében születtél, és Ascendensed a Szűz jegyében áll, folyamatos küzdelmet folytatsz saját és családod egészsége érdekében. Sokszor úgy érzed, hogy még az orvosok sem tesznek meg mindent, és magadnak kell kezedbe venni a dolgokat. Lakásod tip-top. A rendetlenséget és a koszt egyszerűen nem vagy képes elviselni.

Ha a Kos jegyében születtél, és Ascendensed a Mérleg jegyében áll, meghatározó egyéniségű leszel a család történetében. Utódaid sokáig fogják őrizni majdan az emlékedet. Olyan alapokat fektetsz le, amelyre több generáció tud építeni.

Ha a Kos jegyében születtél, és Ascendensed a Skorpió jegyében áll, igen hevesen fogsz hozzá családi fészked kialakításához. Sokszor kíméletlen vagy egy-egy átszervezésben, vagy elv megvalósításában. Otthonoddal, családoddal nagyon elfogult vagy. Ha nem is látszik rajtad, nagyon mélyen érző vagy, és hozzátartozóid tudják, hogy rád mindig számíthatnak.

Ha a Kos jegyében születtél, és Ascendensed a Nyilas jegyében áll, elsőrangúan ápolod és véded családtagjaidat. Olyannyira, hogy esetleg hivatásodnak is választhatod az egészségügy valamelyik ágát, vagy a szociális ellátásban vállalsz vezető tevékenységet. Otthonodból nem hiányoznak a hangulatos, romantikus elemek.

Ha a Kos jegyében születtél, és Ascendensed a Bak jegyében áll, nem a Bakra jellemző higgadtsággal fogsz családod körében viselkedni. A fegyelmező és a szigorú típushoz tartozol. Lakásod, otthonod viszonylag egyszerű, de biztos, hogy előbb vagy utóbb a magad építette családi házban, fogsz lakni, mert ebben az esetben sem szereted, ha másoknak ki vagy szolgáltatva, igyekszel a magad ura lenni.

Ha a Kos jegyében születtél, és Ascendensed a Vízöntő jegyében áll, az otthonnal és családdal kapcsolatban hajlasz a legszélsőségesebb vélemények hangoztatására, környezetedet mindig megleped valami új és szokatlan ötlettel és hajlandó vagy elképzeléseidért akár hajnalig is vitázni. Közben magad sem veszed észre, hogy mennyire a hagyományos, konvencionálisan meleg otthon kialakítását valósítod meg.

Ha a Kos jegyében születtél, és Ascendensed a Halak jegyében áll, akkor rendkívül odaadóan gondoskodsz a családodról. Otthonodban kicsit nehezen mozogsz a felhalmozott tartalék élelmiszerek és egyéb – „valamikor szükség lehet rá” felszerelések között.

Nem tudod mi az ascendensed? Kíváncsi vagy a horoszkópodban lévő bolygó állására? írj az info@donna.hu címre, vagy Németh Áginak, a Donna asztrológusának! 

Kapcsolódó anyagok:

$$2964$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top