A Mérleg jegyének uralkodója a Vénusz

2010. 10. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Vénusz az élet két aspektusát jelenti, melyek megfelelnek a Bika jegyében és a Mérleg jegyében kifejtett hatásának. Földi oldala jelzi az ember képességét arra, hogy anyagi értelemben prosperáljon. Megmutatja, hogyan fogja őrizni forrásait és hogyan fogja felhasználni azokat.

A Vénuszt a szerencse bolygójának is nevezzük, mivel sok ajándékot ad annak, akinek a születésekor nagyon jó helyzetben állt. Azok, akik a Vénusz hatása alatt állnak – akik a Mérleg jegyében születtek vagy születésük pillanatában a látóhatár a Mérleg jegyében látszott felkelni –, általában fizikailag igen vonzóak, és kevés gondjuk van a kapcsolatok területén, különösképpen a másik nem képviselőit tekintve.

Ez a Vénusz levegő jellegének hatása működésében, mivel ő adja a társasági kellemet. Legnépszerűbb megjelölése az ókori Athénban Aphrodité Pandemos volt, a név annyit jelent: „minden nép Vénusza”. Ennek az elnevezésnek két jelentése van, amikor a születési horoszkóp értelmezésénél használjuk. Amikor a Vénusz helye túl erős, akkor a tulajdonosa kicsit kacér, s a szabad szerelemnek jobban híve. Azok a férfiak és hölgyek, akiket nyilvánvalóan inspirál a Vénusz afrodiziákuma, azt tapasztalhatják, hogy teljes mértékben az érzéki örömök hatalmában vannak.

Meg kell említenünk a vénuszi hatás egy másik vonását is. Ez a művészeteket pártoló Vénusz. Ebben a képességében a Vénusz arra inspirálja a tulajdonosát, hogy keverje képzelőerejét a valósággal, és ezt a keveredést festmények, szobrok, zene formájában, ha pedig a Halak jegyével is szövetkezik, akkor filmmel és tánccal fejezze ki.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban , vagy szeretné teljesen ingyen kiszámoltatni, hogy a horoszkópja melyik házban áll, a Nap és a Szaturnusz hogyan állt az ön születésekor, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top