A nyugodt nyaralás titka

2011. 06. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Tavaly ilyenkor már javában csomagoltunk és napsütéses, mediterrán tájak felé vettük az irányt. Két hét gondtalan pihenés várt volna ránk, de csak volna! Ugyanis a nyaralni vágyó társaság két nap után egy rokkant csoporthoz kezdett hasonlítani…

 

Mindenkinek volt valami nyavalyája, kezdve a kétéves gyerek náthájától az idős bácsika köszvényén át a fiatalok gyomorrontásáig, és a már-már alkoholmérgezés gyanús esetekig. Persze mindenki a legolcsóbban akarta megúszni a nyaralást, így gyakorlatilag nulla volt azoknak  a száma, akik egészségbiztosítást, utasbiztosítást is kötöttek. Ezt kihasználva a leleményes helyiek, amikor baj volt, biztos hogy sziesztáztak vagy sehogyan sem akartak angolul, németül érteni, ha meg nagy nehezen, kézzel lábbal elmutogattuk, hogy mi a panasz, visszamutogattak a buszra és egy térképre, hogy tessék szíves 50 km-rel odébb kúrálni magunkat, mert csak ott van olyan orvos, aki a csoportot ápolni tudja. Hozzáteszem: jó pénzért, arany áron...

Természetesen akinek volt biztosítása (ritka mint a fehér holló), annak azonnal értették a dél-alföldi tájszólású angolját, az activity mutogatását, sőt még orvos is akadt a környéken, aki nem sziesztázott éppen. A „biztosított” kívülállóknak saját mobilszám járt, melyen tolmács fogadta a panaszokat és bejelentéseket, emberi hangvételű, magyar nyelven, és azonnali elsősegély információval látta el a gyengélkedő pácienseket.

Valószínűleg idén már okosabbak leszünk, és megspóroljuk magunknak az idegeskedést, orvos után szaladgálást, sőt még egy tetemesebb összeget is, és egy kicsit körbenézünk a biztosítási piacon, félretéve minden biztosítóval kapcsolatos ellenérzésünket. Ma már akár aprópénzért is lehet találni utasbiztosítást, de a választék igen széleskörű, gyakorlatilag mindent lehet biztosítani, beleértve az extrém sportokat, búvárkodást, külföldi tanulmányokat, baby sitter munkát.

A szolgáltatás függvénye persze az árnak, de számos jó ajánlattal elő tudnak állni azoknak, akik nem akarnak úgy járni, mint mi. A Biztosítók.hu-nál kár utolsó pillanatban, bankkártyás fizetéssel is köthetünk biztosítást, a kötvényt pedig minden ügyfél e-mailben kapja meg, így akár az utolsó pillanatban, a repülőtéren is meg lehet kötni. Ezentúl pedig kedves és segítőkész call centeres hölgyek állnak rendelkezésünkre és minden információt készséggel megosztanak velünk!

Ez még nem minden, aki 2011. június 27. és 2011. augusztus 31. között köti meg utasbiztosítását az oldalon, az részt vesz egy sorsoláson, ami után három szerencsés nyertes visszakapja biztosítása árát. Az utazas.biztositok.hu oldalon pedig fotópályázat indul, ahová feltölthetik a nyaraláson készült legjobb képeket. A legtöbb szavazatot kapó album feltöltője duplán pihenhet a nyáron, hiszen a nyereménye egy harkányi luxus hétvége lesz a Thermal Hotelben. 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top