A Plútó, a nagy átváltoztató

2010. 04. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A változás már április elején elkezdődött. Ha a fenti jegyek egyikében születtél, akkor újjáéledhetsz, mint egy Főnix a hamvaiból, Hamupipőkéből hercegnővé válhatsz, mert a Plútó, a nagy átváltoztató, mindezt lehetővé teszi neked.

A Plútó, a nagy transzformátor, most a legjobbakat fogja kihozni az életedből!

A Plútó, a mágikus bolygó, a Bika jegyéhez és a Szűz jegyéhez a legjobb fényszöggel fog kapcsolódni. A 120 asztrológiai fokos kapcsolódás mindenben segíteni fog téged.

A következő napokban, hetekben folyamatosan szó lesz arról,  hogy ez a változás hogyan fog kinézni, ki és hogyan fog megváltozni, és milyen előnyt tudsz ebből a változásból kovácsolni magadnak.

2010. április 2-án a Vénusz is jegyet váltott, átlépett a Bika jegyébe, és ez az ő igazi háza. Ezzel erősíti mindenkiben az odaadás képességét.

Mindenki kivétel nélkül érezni fogja, hogy most sokkal attraktívabb, kívánatosabb. A legjobbat tesszük, ha hagyjuk magunkat a Vénusz által vezetni.

Miután a Vénusz a Bika jegyében megkezdte munkáját, természetesen a Bika szülöttek hetei következnek. Természetesen ilyenkor mi asztrológusok is többet foglalkozunk ezzel a jeggyel.

-Németh Ágnes-



Szerző

donna.hu



Scroll to Top