A Skorpió és a betegségek

2009. 11. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nem látszik kívülről a Skorpió szülötteken, de sokszor aggodalmaskodnak, idegeskednek, és a magukra erőltetett nyugalommal fedik el türelmetlenségüket.

Az aggodalom mindig megtalálja a módját annak, hogy valakit, ez esetben a Skorpió szülötteit is kicsit meggyötörje. A Skorpióknál a gyakran örökölt, visszafojtott agresszivitás belső feszültséget eredményez, és ez tovább erősíti az aggodalmukat.

A Skorpiók csak akkor nyugodtak, amikor mélyen alszanak, de általában mindig mozog valamijük. Vagy lábukkal ütik a ritmust, vagy kezükkel dobolnak, vagy babrálnak, vagy egy hajtincset pödörgetnek, néha rágják a kezükön a körmük mellett a bőrt. Hihetetlen életerejüket, esetleges idegességüket így próbálják levezetni.

Sajnos a Skorpiók nem nagyon vigyáznak magukra. Nem nagyon foglalkoznak rossz közérzetükkel. Ha már nagy a baj, igazán zavaró, vagy nagyon komoly a betegség, akkor rendkívüli módon tudják magukat fegyelmezni, és példás betegek. Orvosaik, ápolóik türelmét ugyancsak próbára tudják tenni, mert nagyon kíváncsiak a betegségükre, mindent tudni akarnak róla, mindent meg szeretnének érteni, hiszen saját magukról van szó.

A klasszikus asztrológia a Skorpió jegye alá sorolja a nemi szerveket, és ezek betegségeit. Bizonyára minden Skorpió hölgy találkozott már egy enyhe nőgyógyászati betegséggel, felfázással, petefészek-gyulladással, apró cisztával, méhével kapcsolatos problémával. Sajnos gyakori, hogy a Skorpió jegyű hölgyeknek ehhez kapcsolódó műtéteken kell átesniük. A Skorpió jegyében született férfiaknak érzékeny a prosztatája, és a nemi szerve. Másoknál sokkal jobban ki vannak téve a nemi fertőzéseknek.

Ajánljuk a Skorpió szülötteiknek,  hogy félévenként vegyenek részt szűrővizsgálatokon, hogy meg tudják előzni a nagyobb egészségügyi problémákat.

Kreatív karácsonyi ajándékötlet: készíttesd el szeretteid horoszkópját a Donna asztrológusával, Németh Ágival! Írj neki a triamos@beltav.hu email címre! 1000Ft/oldal. 

Ha csupán egy-két kérdésre szeretnél azonnali választ kapni, akkor hívd a őt a 06-90-189-185-ös emelt díjas telefonszámon 350Ft/perc.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top