A sztárok már vígan pancsolnak

2010. 04. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Serena Williams teniszcsillag imád a vízparton lenni, és örömét nem fél kifejezni! Nem is csodálkozunk ezen, hiszen kinek lenne rossz kedve, ha éppen Miami egyik gyönyörű strandján napozhat és pancsolhat? A Született feleségek mindig balszerencsés Susanjével egy véleményen vannak, mindketten a zöld fürdőruciban hisznek. Szerintünk nagyon csinosak!

Rihanna egy jachton piheni ki fáradalmait, ráadásul nem is akárhol, hanem a csodás Acapulcói-öbölben. A mi tetszésünket nem nyerte el ez a fekete, kissé túlcsicsázott darab, amit visel, bár Kesha fürdőruhájáról sem alkottunk jobb véleményt. A szőke énekesnőre először rá sem ismertünk, de ez betudható annak is, hogy nem éppen előnyös helyzetben kapták lencsevégre.

Lindsay Lohan színes bikinije nálunk a legtutibb, szívesen viselnénk idén nyáron! A Viharsziget főszereplőnőjének, Michelle Williamsnek a fehér alapon fekete pöttyös modellje is elnyerte a tetszésünket. Ugyan a színésznőnek még elég sápadt színe van ehhez a darabhoz, de egy hét hawaii nyaralás után biztosan jobban mutat majd benne.

Alicia Keys bokáig érő strandruhája csillagos ötös választás! Rendkívül divatos és előnyös, mert egy egész napos fürdőzés és napozás után még egy étterembe is beülhet. Nem kell rögtön hazafutni átöltözni. Beyonce ritkán téved, ezt már észrevettük, most se esett hibába! Egyszerű bikinijét egy színes bermudával dobta fel. Remek ötlet!

Neked már megvan a fürdőrucid nyárra?

-Lukács Éva-

Forrás: www.divat.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top