A Szűz jegyébe lépett #br# a Nap!

2010. 08. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha a Szűz jegyében születtél, akkor az élénk értelem, a jó felfogóképesség, beszéd- és íráskészség lesz rád a legjellemzőbb. Nagyon racionális, gyakorlatias vagy, tetteidben inkább az értelem diktál, és csak másodsorban az érzelem. Jó vezető lenne belőled, de a beosztotti munkában jobban érzed magad, főleg olyan területeken, ahol aprólékos, sok figyelmet igénylő munkát kell végezned.

Nagyon megbecsülik a munkádat a kiadók, a pénzügyi intézmények. Kiváló újságíró hírében állsz, és alkalmas vagy minden kereskedelemmel kapcsolatos területre is. Mint családanya/családapa is megállod a helyed, és kiválóan értesz baráti köröd megválogatásához is. Jószívű vagy, szívesen segítesz másokon, ha nem is vagy annyira nagyvonalú, mint az oroszlán jegyében születettek, de megbízható vagy, és számítani lehet rád a bajban is. Jellemző rád a pedantéria, amely valamilyen formában minden Szűz jegyű ember alaptulajdonsága. Előfordulhat, hogy a takarítást viszed túlzásba vagy a mosást vagy a fürdést.  A ruhák, amelyeket te mosol ki, vasalás előtt is úgy vannak hajtogatva, hogy bárki felvehetné őket. Kiváló házigazdaként ismernek. Bármelyik nemhez is tartozol, nagyon szeretsz főzni, sütni, ám ha te vagy a konyhában, nem szereted, ha hátad mögött vagy a kezed alatt más is tüsténkedik.

Nagyon érzékeny vagy. Pontosan tudod „venni” a környezetedből feléd irányuló jelzéseket. Ha kedvesen közelednek feléd, kedvesen válaszolsz, ha ellenszenvet tapasztalsz, inkább visszahúzódsz. Talán kicsit túl is fejlődött a kritikai érzéked, észreveszel minden apró hibát, és gyakran bírálsz másokat, de megsértődsz, ha esetleg valaki téged is bírálni mer. Sokat adsz a környezetedre, de önmagadra is. Igen gondosan válogatod össze a ruhatáradat, sokat adsz a külső megjelenésre, és ez alapján szoktál másokat is megítélni. Nagyon jó a memóriád, és a családtagok benned látják a „naptárt”. Szívesen és sokat olvasol, és nagyon szeretsz ajándékba könyvet kapni.

 Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. 


Szerző

donna.hu



Scroll to Top