Alekosz: miből lett a cserebogár?

2011. 05. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A görög csődör már az óvodában sem hazudtolta meg önmagát, korán kezdett csajozni. Míg akkor piros kismotorral brümmögte körbe a lányokat, mostanra sokat vitatott intelligenciahányadosával és mindent elsöprő bókjaival hódol.

Sokszor elmondtuk már, hogy az én szüleim Görögországból származnak, a 50-es évek legelején költöztek ide Magyarországra. Édesanyám bátyját hívták Alekosznak, aki elesett a második világháborúban, anyukám pedig arra kért, ha a születendő kisbaba fiú lesz, akkor így nevezzük el – nyilatkozta a Blikknek Alekosz édesanyja, Vája, aki azt is elárulta, hogy kisfia két hónappal korábban, mintegy 1,5 kilóval és 48 centivel látta meg a napvilágot.

A mindentől óvott Alekosz egykettőre összekapta magát és utolérte a korabéli gyerkőcöket, anyukája életét azonban így is sikerült megnehezíteni. Az éjszakai bagoly élet kerítette hatalmába, aminek következtében a nappalokat töltötte alvással, ha pedig leszállt az est, „kikészítette a családot.”

„Pont ugyanazt csinálta, amit most is. Egész nap csak aludt, éjszaka viszont folyamatosan ébren volt és szívta a véremet. Nagyon nehezen viseltem. Aztán az óvodában már sikerült megértetni vele, hogy ez nem így működik. Így az alvást a csajozás váltotta fel, valójában ott kezdett el először ismerkedni. Nem is voltak fiú barátai, kizárólag csak lányok” – nyilatkozta a lapnak Vája.

képek forrása: blikk.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top