Amit sose mondj az aktuális barátnődnek...

2010. 05. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

1. „Ő olyan vad volt és őrült… tudod, hogy értem!”

Nem csak azért nem érdemes ilyet mondani, mert a női memória különleges adottságokkal rendelkezik, és az ilyen kijelentéseket hajlamos egy életre elraktározni, hogy aztán egy megfelelő, nem várt pillanatban előhúzza, de emellett az úriemberi mivoltod is azt diktálja, hogy ne teregesd ki a szennyest!

2. „Mindenki azt mondogatta: gyönyörű pár vagyunk!”

Nekünk, nőknek van egy különleges tulajdonságunk, mely képes az ilyen mondatokat egészen más megvilágításba helyezni. Például ez a mi olvasatunkban annyit jelent: mások szerint nem vagyok elég jó neked.

3. „Négy nyelven beszélt, és épp a második könyvén dolgozott. Nem is értem, hogy volt emellett még a jótékonykodásra is ideje!”

Az efféle kijelentések kivétel nélkül minden esetben összehasonlítási alapot szolgáltatnak, melynek még akkor sincs jó vége, ha történetesen egy 100 százalékos önbizalommal rendelkező hölgyet sodort utadba a szél.

4. „Anyám imádta!”

Egy nő életében mindig az egyik legnagyobb kihívást jelenti az anyósjelöltnek való megfelelés. Ő ugyanis az a személy, aki egyetlen szavával képes pozitív, vagy akár negatív irányba billenteni azt a bizonyos mérleget, melyen megmérettetünk. Ám ha kiderül, hogy még ráadásul az előző barátnő démonával is meg kell küzdeni, az katasztrófához vezethet.

5. „Összetörte a szívemet!”

Máig sem tisztázott, honnan szedték a pasik azt az értesülésüket, hogy a nők szeretik ápolni az összetört szíveket. Óriási tévedés! A nők az erős, határozott, önbizalomtól duzzadó pasikat szeretik, akikre lehet támaszkodni!

6. „Imádtuk a horvát tengerpartot. Mindig ott nyaraltunk.”

Ezek után egészen biztos, hogy soha az életben nem leszünk hajlandóak a horvát tengerpartra utazni veled. Minden nő utálja az olyan helyeket, alsógatyákat, gyűrűket, egyéb használati cikkeket, melyekhez valamilyen formában az ex neve, emléke fűződik.

7. „Cicavirág ezt nem így csinálta!”

Először is: ki a fene az a Cicavirág? Másodszor pedig könyörgöm: kit érdekel, Mókuska vagy Cicuska vagy Angyalbögyörő mit hogyan csinált??? Ha máshogy szereted, mondd el hogyan, de kímélj meg az efféle információktól!

*röné*

Forrás: talalka.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top