Angelina Jolie Magyarországra költözik!

2010. 08. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Budapesten keres otthont ősszel induló filmje forgatásának idejére a Brangelina páros. Brit pletykalapok azt rebesgetik, a színésznő azért látogatta meg kis hazánkat a hétvégén ikreivel, hogy rátaláljon a megfelelő ingatlanra, amely a család otthonául szolgálhat a színésznő új filmjének forgatása alatt.

Ez lesz az első mozija, melyben Angelina végre rendezőként a kamera másik oldalán is kipróbálhatja magát. A délszláv háború idején játszódó történetet novemberben kezdik el forgatni a sajtónyilatkozatok szerint, és mint a színésznő elmondta, bár nyilván befolyásoló tényező a kor, melyben zajlanak az események, a film mégsem politikai kinyilatkoztatás lesz, hanem egy szerelmi történet, amelyen keresztül a nézők megismerhetik a sokféle etnikumú egykori Jugoszlávia konfliktusait.

A híresség az ENSZ követeként a napokban Bosznia-Hercegovinába is ellátogatott, ahol fogadták őt a kollektív államelnökség tagjai. Kíváncsian várjuk a fejleményeket: vajon valóban lesz akkora szerencsénk, hogy hosszabb ideig egy levegőt szívhatunk majd a világ legszexibb és legbefolyásosabb nőinek egyikével?



Szerző

donna.hu



Scroll to Top