Az Oroszlán jegyűek szerelme

2009. 08. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Partnere, ha igazán ragaszkodik hozzá, akkor ügyelnie kell arra, hogy ezt a szép játékot sose rontsa el, és sokáig őrizze meg. Még akkor is, ha azt tapasztalja, hogy Oroszlán jegyében született társa őt birtokolni akarja, sőt birtokolja is. Legyen ügyes, mert ugyanakkor megkaphatja azt a szabadságot is, ami szükséges egy embernek. Csak kapja meg az Oroszlán társ a birtoklást tudatát, ha esetleg nem tudja legyőzni ezt az alapérzést.

Hamar hisz, és őszintén hisz az Oroszlán szülött, a szerelemben különösen. Ez örök optimistává teszi. Még akkor is, ha olykor csalódnia kell. Nagyot tud csalódni, de szívében megérzi azt a tiszta rajongást, ami mindig elég arra, hogy újra kezdje. A szerelemben a szépet, a kellemest és a mutatóst szereti, akár a nyilvánosság előtt, akár az intimszférában. Partnerének ezt jó tudnia. Törekedjen arra, hogy ne csak a test szakértőjévé, de a környezet széppé varázslójává is váljon. Akkor Oroszlán társa elvarázsolódik. Kreativitása örök játékos kedvéből származik. Nevelői készségét a felelősség és a valamivé válás fontossága irányítja.

Ha az Oroszlán jegyében születtél de Ascendensed a Kos jegyében áll, akkor rendkívül tüzes  szerető vagy, aki mindent átizzít maga körül, ha valaki belopta a szívébe magát. A legfontosabb, hogy teljesen képes vagy megfeledkezni magadról, és az egész világról, mivel mindent ezen a rózsaszínű szemüvegen keresztül látsz.  Amit látsz: tüzes villódzások, amit érzel, valami kiáradó meleg a távolban, ami csak vonz, vonz és ha végre kedvesed közelébe jutsz, akkor majd elolvadsz a boldogságtól. Társadnak tudnia kell ezt a lángolást méltányolni, elfogadni, és egy kicsit szabályozni is.

Ha az Oroszlán jegyében születtél de Ascendensed a Bika jegyében áll, minden hevesség ellenére is óvatos vagy a szerelem dolgában. Időt hagysz arra, hogy meghódítsanak, vagy hogy te hódíts meg valakit. Tudni akarod előbb, hogy szeretnek, noha nem feltétlen ragaszkodsz a közlés szóbeli módjához, hiszen a kommunikáció más eszközeire is nyitott vagy. És ha már a tudás birtokában vagy, akkor jön a tapasztalás! Érezni kedvesed testének melegét, hallani a hangját, beszívni az illatát! Nézni, megfogni, simogatni, ölelni!

Ha az Oroszlán jegyében születtél de Ascendensed az Ikrek jegyében áll, szerelmed könnyed, mint a szellő, észre sem veszed, hogy arcodat simogatja, és már kedveled is azt, aki felől fúj ez a szél. Vidám, lelkes vagy, ha szerelmes vagy, és roppant meggondolatlan. Megragad a szépség, szereted az ízléses környezetet, minden szépet kedvesednek adnál. Csodálatos szavakkal tudod körbedíszíteni kedvesed szobáját, és mindenre van valamilyen szép gondolatod. Egy kellemes séta, egy lendületes tánc, egy könnyű kirándulás után élvezed legjobban, ha összebújhatsz a kedveseddel.

Ha az Oroszlán jegyében születtél de Ascendensed a Rák jegyében áll, akkor romantikus szerelmet álmodsz magadnak, és partneredben keresed a romantikus vonásokat. Így érthető, ha abba leszel szerelmes, akiben megleled a romantikát. Ha megtaláltad álmaid párját, akkor mélyen gyökerező érzésekkel kötődsz hozzá, mintegy körülveszed a szerelmeddel. Szívesen kényezteted és egyben magad is örömmel fogadsz egy kis kényeztetést.

Ha az Oroszlán jegyében születtél de Ascendensed is az Oroszlán jegyében áll, akkor egy tiszta tűz egyéniséggel van dolga a környezeted. Nagyszerűen szeretsz és áthatóan. Szerelmed éget és perzsel. Partnered jó, ha bírja a magas hőfokot. Azonkívül értsen ahhoz, hogy miként lehet elérni azt, hogy a kirobbanó láva holnap is égő, melegítő tűz legyen.

Ha az Oroszlán jegyében születtél de Ascendensed a Szűz jegyében áll, lassan engedsz fel hűvös tartásodból, de nagyon megkedveled a kapott meleget. Ragaszkodsz is hozzá, és örömmel veszed birtokba a szerelmet, annak minden rezdülését. A találkozás testben és lélekben egyaránt fontos a számodra.

Ha az Oroszlán jegyében születtél de Ascendensed a Mérleg jegyében áll, akkor száguldó szerelmes vagy, legalábbis érzelmi területen. Szerelmedet pillanatok alatt az égbe emeled. Lelkesedsz, és mindent rögtön kimondasz, amit érzel. Kedvesed jó, ha tudja: a lobogó tűz biztosított, a szél is, amely azt folytonosan szítja, viszont valakinek időnként fát is kell rá raknia ahhoz, hogy égjen.

Ha az Oroszlán jegyében születtél de Ascendensed a Skorpió jegyében áll, mély érzelmi töltéssel közelítesz a szerelemhez. Lassan minden húrod megpendül, és tested is hűen követi a lélek szavát. Hamarabb fejezed ki a szerelmedet tetteiddel, mint szavakkal.

Ha az Oroszlán jegyében születtél de Ascendensed a Nyilas jegyében áll, szerelmed tüzes és vad. Fontos a számodra, hogy rajongani tudj a kedvesedért, és magáért a szerelem érzéséért. Ha nem vagy szerelmes, akkor olyan vagy, mint a kiszáradt patak meder.

Ha az Oroszlán jegyében születtél de Ascendensed a Bak jegyében áll, tüzes szerelmed jól ötvöződik a realitások iránti igényeddel, a tűzhöz mélység és kitartás járul. Vagyis, ha megszerettél valakit, akkor ahhoz nagyon erős szálak fűznek. A testiség, a szokások, a lelki alkat teljes elfogadása.

Ha az Oroszlán jegyében születtél de Ascendensed a Vízöntő jegyében áll, különösen felélénkülsz, ha elkap a szerelem érzése. Elkap, mivel nálad ez úgy működik, hogy szinte észrevétlenül tör rád akkor, és egyszer csak észreveszed, talán egy utazás, vagy más jellegű távollét idején, hogy ez a valaki jobban hiányzik, mint a többiek. Nemcsak hogy jobban, de másként is hiányzik. Hozzáfogsz, hogy tisztázd, megbeszéld a dolgot az illetővel, és a tisztázás folyamán szinte észrevétlenül egymás karjaiban találjátok magatokat.

Ha az Oroszlán jegyében születtél de Ascendensed a Halak jegyében áll, akkor szerelmed érzelmes, tüzes, megtapasztaló. A szerelmet az érzelmi rádöbbenés indítja el benned, ami egyre magasabb hőfokra emelkedik, míg csak el nem ér egy bizonyos szintet, ahol már csak arra vágysz, hogy folytonosan érezd kedvesed közelségét, testét-lelkét egyaránt. Arra vágysz, hogy megfogja a kezedet, hogy simogasson, hogy figyelmességgel halmozzon el, ami mind-mind a kölcsönös vonzalomra emlékeztet.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top