Az új magyar szupermodell-jelölt

2010. 09. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Szerdán eldőlt, idén ki nyerte a legnagyobb presztízzsel bíró nemzetközi modellverseny, a Schwarzkopf Elite Model Look hazai döntőjét. A kifutók királynője pedig: Hajdú Nikolett!

 Hajdú Nikolett  

A budapesti döntőn a Millenáris Park Teátrumában a több mint 800 jelentkező közül már csak 15-en reménykedhettek benne, hogy a verseny által a modellszakma nagyjai közé emelt Cindy Crawford, Naomi Campbell vagy éppen Mihalik Enikő nyomdokaiba léphetnek. Az egyformán esélyesnek ítélt sudár lányok – akiket a középdöntőt követően egy felkészítő táborban profik treníroztak a végső megmérettetésre – utcai viseletben, bikiniben és estélyiben is végigvonultak a kifutón, jócskán megnehezítve az Anry-Soós Éva, Makány Márta, Szikszai Johanna, Tombor Sarolta, Dobos Tamás, Kajdi Csaba, Lakatos Márk és Németh Ottó alkotta nyolcfős zsűri dolgát.

 Vári Virág  

Az első három helyezett, Hajdú Nikolett, Vári Virág és Urbancsek Nikola Kajdi Csabától, a Visage Management vezetőjétől vehette át a díjakat. Emellett Vári Virágot Makány Márta, Urbancsek Nikolát a Triumph, Posfai Boglárkát pedig a Schwarzkopf részesítette külön elismerésben.

 Urbancsek Nikola  

A show-ról készült összefoglalót az érdeklődők szeptember 30-án, 23:35-kor tekinthetik meg az RTL Klubon, melynek Reggeli című műsorában pénteken Hajdú Nikolett és Kajdi Csaba is mesélt a versenyről és a még a győztes lány előtt álló sanghaji világdöntőről.

 Posfai Boglárka  

Az Elite Model Look honlapja ITT megtekinthető.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top