Az utánozhatatlan Il Divo visszatért!

2008. 11. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

„Az emberek bizonyára meglepődnek az új albumon” – nyilatkozta az amerikai tenor, David Miller. „Az volt a célunk, hogy most valami egészen mást alkossunk, mint az előző albumainknál, több dinamikát és sokszínűséget vittünk bele. Úgy érezzük, most egybeolvadt a személyiségünk és most egy nagyon kiforrott zenei anyagot készítettünk.”

 

  „Sokkal érettebbek vagyunk, mint a kezdetekkor” – meséli a spanyol bariton, Carlos Marin. „Nem akarunk 4 szólóénekes lenni többé. Mi egy csapat vagyunk.” A francia popénekes, Sebastien Izambard egyszerűen csak így nyilatkozott: „Az Il Divo mostanra eggyé vált.”   2004-ben Simon Cowell, a híres zenemogul egy nagyon alapos kutatómunkába kezdett, míg rátalált a négy, kivételesen tehetséges énekesre. David Miller, Carlos Marin, Sebastian Izambard és Urs Bühler lemezeikben ötvözték az operát a romantikus és populáris dalokkal, melynek eredményeképpen 22 millió album talált gazdára világszerte. Az első három album, az Il Divo, az Ancora és a Siempre 26 országban első helyezést ért el.

  A sokszínű új albumon ismert dalok feldolgozásai hallhatóak, többek között a Frenkie Goes To Hollywood „The Power Of Love” , Leonard Cohen „Hallelujah”, Lara Fabian „Adagio” és az ABBA „Winner Takes It All” című dala. A Power Of Love című dalt még egyik együttes sem dolgozhatta fel eddig, a Winner Takes It All című dalnak pedig az az érdekessége, hogy spanyol szövegét az ABBA eredeti tagjai írták, mert annak idején maguk szerették volna felénekelni ezt a változatot. A lemezen, ahogy az előző albumoknál is, Steve Mac (Steve McCutcheon) producer működött közre. A normál cd mellett egy luxus kivitelű CD+DVD is kapható lesz, melynek DVD részén három dal koncertfelvétele és egy 5 perces interjú is helyet kapott.  


Szerző

donna.hu



Scroll to Top