Bak szülött Bak aszcendenssel

2010. 01. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

...akkor céltudatos vagy és nagyon kitartó. Keményen dolgozol, és semmivel sem terelhetik el a figyelmedet, amíg el nem érted a kitűzött célodat. Tulajdonképpen azt is mondhatnánk, hogy az életed kizárólag a munkából áll, és egy perc időd sem marad a kikapcsolódásra, persze elégedett partnereid ezt jobban tudják. Magasra törő ambíciód kéz a kézben halad gondoskodásra és irányításra való törekvéseddel.

Uralkodó bolygód a Szaturnusz teljes mértékben lelkiismeretessé és realisztikussá tesz. Türelmetlen vagy, mégis nagyon szilárdan ragaszkosz a szabályokhoz, nálad soha sem fordulnak elő kihágások – nagyon szigorú vagy, különösen magaddal szemben.

Magánéleted csak jelképes lesz, ha nem fordítasz rá több időt! Ha pedig megpróbálod a munkát és a szórakozást egy fedél alá hozni, a randevúkra egy perc időd sem marad.

Nagyon tudsz szeretni, de elég bizalmatlan vagy, így partnereid legtöbbje feladja az ostromot, mielőtt eljutna oda, hogy tapasztalja a te szeretetedet. De zárkózottságod egyáltalán nem hátrány: attól még nem rövidíted meg ezt az örök nagy szenvedélyt, megpróbálsz megbizonyosodni afelől, hogy nem ejtik-e át szívedet.

Bármelyik jegynél jobban szükséged van arra, hogy társad és barátaid legyenek, akik segítenek feloldódni és lazítani egy kicsit.

Elég sokat aggodalmaskodsz – gyomorbántalmak és borúlátásod eléggé kiszipolyozzák energiakészleteidet – de szervezeted így is szívós és nagy teherbírású.

Bármi történjék is, mindig egyre magasabbra törsz. Próbálj meg egy kicsit lassítani, hogy több örömöd teljék magában az útban.

A leglassúbb bolygó, a Plútó a személyiség házadban tranzitál:

Erős vágyat érzel önmagad tökéletesítése és megértése iránt, erre metafizikai vagy szellemi eszközök révén is törekedhetsz. A meditáció vagy pszichoterápia hasznos segítség volna a tudattalan vágyaid és indítékaid megértéséhez, s így ellenőrzéshez. Azon veheted észre magad, hogy nagyobb hatalomra törekszel mások felett, ami problémákat okozhat, amíg nem teszel szert több önismeretre.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top