Bak szülött Nyilas aszcendenssel

2010. 01. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

...akkor tevékeny, ügyes, és nagyon becsvágyó vagy. Rokonszenvezel másokkal, népszerű vagy, elnéző, és széles látókörű. Millió dolog érdekel, és e határtalan kíváncsiságtól mégsem öregszel meg.

Képes vagy keményen dolgozni, de mégis szükséged lenne arra, hogy amibe belekezdtél tökéletesen el tudd sajátítani, mielőtt egy újabb dologba fognál bele.

Nyilas aszcendensed hatására közvetlenebb, vakmerőbb a viselkedésed, és még erősebben ragaszkodsz a függetlenségedhez. Imádsz versenyezni, és nem tudsz veszíteni.

Barátaid igyekeznek segíteni neked.

Nagyon szereted a pénzt, és szereted felhalmozni is, egyre többet és többet, nem számít, mennyit gyűjtöttél már.

A szerelmet illetően nehezen tudsz egy helyben maradni, és sokszor hagyod magára a kedvesedet. Mindenképpen széles látókörű társat kellene választanod! Agyad egyik zúga mindig a menekülési útvonalat tervezi, és hosszú évekre van ahhoz szükséged, hogy végleg letelepedj.

Kiváló beleérző képességed van, meg tudod előre határozni a népszerű irányvonalakat, képes vagy ráhangolódni a közvéleményre, és közben ez idő alatt képes vagy felülről látni az egészet.

A két jegy tulajdonságainak hatására sokoldalú vagy és energikus, általában megtalálható vagy ott, ahol a pénz kézről kézre jár.

Megváltozik az anyagi javakhoz való viszonyod, egész értékrended alaposan átalakul. Előfordulhatnak anyagi veszteségek vagy visszaesések 2010-ben az anyagi ügyeidben. Fel kell ismerned mennyire fontosak valójában bizonyos értékek. A Plútó mindig előbb lebont, hogy belekezdhessen az újba. Engedd, hogy így legyen, csak elnyújtaná az első szakaszt, ha értelmetlenül foggal körömmel ragaszkodnál olyan értékekhez, amikhez nem kellene.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top